Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Trädgårdsbänk

En trädgårdsbänk är en investering som både förbättrar utseendet på din trädgård och ger en bekväm plats att sitta och koppla av på. Det finns många olika typer av trädgårdsbänkar, från enkla träbänkar till mer sofistikerade bänkar med kuddar och dynor.

Populära varumärken
Relaterade kategorier

Trädgårdsbänk - En viktig investering för din trädgård

En trädgårdsbänk är en investering som både förbättrar utseendet på din trädgård och ger en bekväm plats att sitta och koppla av på. Det finns många olika typer av trädgårdsbänkar, från enkla träbänkar till mer sofistikerade bänkar med kuddar och dynor.

Välja rätt trädgårdsbänk

När du väljer en trädgårdsbänk är det viktigt att tänka på hur den kommer att användas. Om du planerar att sitta på bänken under längre tid, är det en god idé att välja en bänk med bekväma kuddar och dynor. Om bänken kommer att stå ute i regn och väder är det viktigt att välja en bänk som tål väderpåverkan.

Olika material att välja mellan

Det finns många olika material att välja mellan när det gäller trädgårdsbänkar. Trä är en klassiskt materialval, men det finns också bänkar av metall, rotting och plast. Vilket material du väljer beror på din personliga smak och på hur väl materialet tål väderpåverkan.

Placering av trädgårdsbänken

När du väljer var du ska placera din trädgårdsbänk är det viktigt att tänka på hur solen rör sig över dagen. Om du vill ha en skuggig plats att sitta på när solen är som starkast är det en god idé att placera bänken under ett träd eller en parasoll. Om du vill ha en mer öppen plats att sitta på kan du placera bänken på en solig plats.

Skötselråd

För att din trädgårdsbänk ska hålla länge är det viktigt att du sköter den på rätt sätt. Om bänken är av trä är det en god idé att olja in den regelbundet för att förhindra att träet torkar ut och spricker. Om bänken är av metall eller plast är det viktigt att rengöra den regelbundet för att förhindra att smuts och alger samlas på ytan.

Köp din trädgårdsbänk hos Sleepo

Hos Sleepo hittar du ett brett utbud av trädgårdsbänkar i olika material och stilar. Vi har bänkar som passar både små och stora trädgårdar. Beställ din trädgårdsbänk hos oss idag och njut av en bekväm plats att sitta på i din trädgård.

Frågor? Kontakta vår kundservice på tel: 08-20 87 70 eller e-post: info@sleepo.se

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;