Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

TV Bänk Trä

Smart förvaring med en TV bänk trä som gör skillnad i ditt hem! Nedan har vi samlat ett stilrent utbud av TV-bänkar i trä som har en smakfull design samt praktisk förvaring för både din TV och andra föremål som du inte vill sätta på display. Mixa och matcha din nya snygga TV-bänk i trä med andra snygga förvaringsmöbler för en riktigt prydlig look.

TV Bänk Trä – den perfekta möbeln för ditt vardagsrum

En TV-bänk i trä är en tidlös möbel som passar perfekt i de flesta vardagsrum. Med en TV-bänk i trä får du en möbel som är både funktionell och stilren samtidigt som den ger en känsla av naturlig värme och karaktär till ditt rum. Hos Sleepo hittar du ett brett utbud av TV-bänkar i trä i olika stilar och prisklasser.

Välj rätt träslag för din TV Bänk

När du ska välja en TV-bänk i trä är det viktigt att du väljer rätt träslag för att få den rätta känslan och stilen till ditt vardagsrum. Hos Sleepo hittar du TV-bänkar i trä av olika träslag såsom ek, valnöt, teak och mangoträ. Ek är en klassiker som passar till de flesta stilar medan valnöt ger en mer exklusiv känsla. Teak är ett slitstarkt och tåligt träslag som passar utmärkt i utemöbler och trädgården medan mangoträ ger en rustik och naturlig känsla.

Hitta rätt storlek på din TV bänk trä

När du ska välja storlek på din TV-bänk i trä är det viktigt att du tänker på både din TV och dina övriga möbler i rummet. En för stor TV-bänk kan ta över hela rummet medan en för liten kan se malplacerad ut. Mät upp din TV och tänk på hur mycket plats du behöver för att förvara dina andra elektroniska prylar som DVD-spelare, spelkonsoler och högtalare. Hos Sleepo hittar du TV-bänkar i trä i olika storlekar så att du kan hitta den som passar just ditt vardagsrum.

Skapa en enhetlig stil med din TV bänk trä

För att skapa en enhetlig stil i ditt vardagsrum är det viktigt att du tänker på helheten när du väljer din TV-bänk i trä. Tänk på vilken stil du vill ha i rummet och välj en TV-bänk som passar in i den stilen. Hos Sleepo hittar du TV-bänkar i trä i olika stilar såsom minimalistisk, rustik och modern.

En TV-bänk i trä är en möbel som kommer att följa med dig länge och som kan ge ditt rum en tidlös känsla av naturlig värme och karaktär. Hos Sleepo hittar du ett brett utbud av TV-bänkar i trä av hög kvalitet och till bra priser.

Frågor? Kontakta vår kundservice på tel: 08-20 87 70 eller e-post: info@sleepo.se

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;