Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

TV Bänk Vit

Smart förvaring med en vit TV bänk som gör skillnad i ditt hem! Nedan har vi samlat ett stilrent utbud av vita TV-bänkar som har en smakfull design samt praktisk förvaring för både din TV och andra föremål som du inte vill sätta på display. Mixa och matcha din nya snygga vita TV-bänk med andra snygga förvaringsmöbler för en riktigt prydlig look. Scrolla ner för att hitta din favorit!

Brett sortiment av vit TV Bänk

Smart förvaring med en vit TV bänk som gör skillnad i ditt hem! Nedan har vi samlat ett stilrent utbud av vita TV-bänkar som har en smakfull design samt praktisk förvaring för både din TV och andra föremål som du inte vill sätta på display. Mixa och matcha din nya snygga vita TV-bänk med andra snygga förvaringsmöbler för en riktigt prydlig look.

Köp vit TV-bänk online på Sleepo

En vit tv-bänk är mer än bara en möbel, om du placera en ljusstakebordslampa och lite dekoration så blir det en stilfull inredningsdetalj som ger en mer ombonad känsla. Att man även kan “gömma” saker som man inte vill ha framme är bara ett plus, både i tv-bänken samt gömma sladdarna bakom din vita tv-bänk. Du kan även ha ett litet lager av ljus, ljuslyktor, servetter och tidningar som du enkelt kan ta fram efter säsong eller humör.

Matcha en vit TV bänk med övriga möbler

En vit tv-bänk är enkel att matcha med övriga möbler såsom soffbord, skänkar eller hyllor. Matcha din vita tv-bänk i samma färg för en komplett look. Vi har tv-bänk i vit från flera kända varumärken såsom Design House Stockholm, Mavis, Tenzo, Rowico Home, Umage samt vårt eget varumärke Sleepo Collection. 

Öppet köp, Snabb leverans!

Vi säljer ett stort antal prisvärda vita tv-bänkar med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans. 

Är det något du undrar över?

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta rätt vit tv-bänk på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av vit tv-bänk, varmt välkommen

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;