Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Vitt skrivbord

Hos oss på Sleepo hittar du ett brett sortiment av vitt skrivbord i olika prisklasser och utföranden. Vi har större vita skrivbord med förvaring samt vitt skrivbord som är lite mindre och som inte tar så mycket plats. Vad du än är ute efter för typ av vitt skrivbord är vi säkra på att du kommer att hitta det hos oss på Sleepo. Spana in vårt sortiment nedan. 

Köp vitt skrivbord online

Hos oss på Sleepo hittar du ett brett sortiment av vitt skrivbord i olika prisklasser och utföranden. Vi har större vita skrivbord med förvaring samt vitt skrivbord som är lite mindre och som inte tar så mycket plats. Vad du än är ute efter för typ av vitt skrivbord är vi säkra på att du kommer att hitta det hos oss på Sleepo.

Tidlöst vitt skrivbord

Ett skrivbord i vitt är lätt att matcha med övrig inredning, vare sig du ställer ditt nya skrivbord på ett kontor, i barnrummet som pyssel-bord eller kanske har som gaming-bord så vet vi att du kommer att hitta ett bord som passar just ditt hem och inredningsstil hos oss. Vi har tidlösa vita skrivbord i bra kvalitet till riktigt bra priser! 

Det är många som har börjat jobba hemma mer och även om det kan vara skönt att sitta vid köksbordet eller i soffan är det bäst för kroppen att sitta vid ett ordentligt skrivbord. Det är många timmar om dagen man sitter och jobbar och har man inte ett bra skrivbord så kan ryggen ta skada. Komplettera ditt nya skrivbord med en bra kontorsstol för bästa komfort medan du jobbar. 

Brett sortiment av vitt skrivbord

Det är viktigt att man har en härlig och trivsam miljö när man jobbar. Vi har allt du behöver för att skapa det perfekta hemmakontoret. Komplettera ett vitt skrivbord med en härlig matta, en bordslampa, boxar och en byrå för att maxa förvaringen. Det är även viktigt att få in gröna växter i rummet för att skapa en mer harmonisk känsla. Spana in vårt breda sortiment av vaser och krukor för att hitta den som passar bäst in i ditt härliga kontor. 

Hos oss hittar du vitt skrivbord från välkända varumärken såsom Tenzo, Design House Stockholm, Mavis samt vårt eget varumärke Sleepo Collection

Fri frakt (hemleverans 99 kr), Öppet köp, Snabb leverans!

Vi säljer ett stort antal prisvärda skrivbord i vitt med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans. 

Är det något du undrar över?

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta en rätt vita skrivbord på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av vitt skrivbord, varmt välkommen

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;