Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

skrivbord trä

Fler och fler skaffar hemmakontor idag, om man sitter och jobbar hemifrån ofta är det viktigt att sitta bra. Hos oss på Sleepo hittar du skrivbord i trä i olika utföranden och prisklasser. Vi är säkra på att du kommer att hitta ett skrivbord som passar in i ditt hem och hemmakontor! Spana in vårt sortiment nedan. 

Köp ditt skrivbord i trä online på Sleepo

Fler och fler skaffar hemmakontor idag, om man sitter och jobbar hemifrån ofta är det viktigt att sitta bra. Hos oss på Sleepo hittar du skrivbord i trä i olika utföranden och prisklasser. Vi är säkra på att du kommer att hitta ett skrivbord som passar in i ditt hem och hemmakontor!

Snygga skrivbord i trä

Har du börjar sitta hemma mer och jobba och är trött på att sitta obekvämt vid köksbordet eller är det så att du redan har börjat få ont i ryggen och behöver ett bra skrivbord? Vi har skrivbord i trä som passar alla. Har du avsatt ett rum till att bli kontor har vi breda skrivbord i trä med bra förvaring. Bor du mindre har vi minimalistiska skrivbord som inte tar mycket plats. Oavsett vad du väljer att ställa ditt nya skrivbord i trä är vi säkra på att du kommer att hitta det bland vårt sortiment av skrivbord i trä.

Brett sortiment av skrivbord i trä

Ett skrivbord i trä är enkelt att matcha med övrig inredning. Vi har även vitt skrivbord och svart skrivbord om det skulle passa bättre hemma hos dig. Vi har billiga och prisvärda skrivbord från vårt egna varumärke Sleepo Collection samt Rowico Home, Bloomingville och Karup Design

Vi har möbler och inredning för hela kontorsrummet. Komplettera ditt skrivbord med en bordslampa, en kontorsstol, en matta, boxar och en byrå om det är så att du behöver ännu mer förvaring. För att få det mer harmoniskt på hemmakontoret rekommenderar vi att få in lite grönt, spana därför in vårt breda sortiment av vaser och krukor och du kommer få ett hemmakontor som är härligt och trivsamt. 

Fri frakt (hemleverans 99 kr), Öppet köp, Snabb leverans!

Vi säljer ett stort antal prisvärda skrivbord i trä med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans. 

Är det något du undrar över?

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta en rätt skrivbord i trä på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av skrivbord i trä, varmt välkommen!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;