Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Svart skrivbord

Vi har ett brett sortiment av svart skrivbord på vår hemsida. Vad du än är ute efter för svart skrivbord är vi säkra på att du kommer att hitta det hos oss på Sleepo. Ett svart skrivbord är enkelt att matcha med övrig inredning och passar in i de flesta hem. Spana in vårt sortiment nedan för att hitta din favorit! 

Tidlös svart skrivbord

Vi har ett brett sortiment av svart skrivbord på vår hemsida. Vad du än är ute efter för svart skrivbord är vi säkra på att du kommer att hitta det hos oss på Sleepo. Ett svart skrivbord är enkelt att matcha med övrig inredning och passar in i de flesta hem.

Svart skrivbord för alla hem

Hos oss på Sleepo hittar du skrivbord med lådor som ger bra förvaringsmöjligheter, vi har även skrivbord utan lådor som är minimalistiska med generös arbetsyta. Bor du lite mindre har vi även svarta skrivbord som inte tar upp så mycket plats. Kolla igenom vårt sortiment av svarta skrivbord för att hitta de som passar ditt hem och livsstil. 

Även fast det kan vara skönt att sitta i soffan eller vid köksbordet när man jobbar är det bra att sitta vid ett ordentligt bord. För att öka bekvämligheten för ryggen rekommenderar vi att köpa till en kontorsstol till ditt svarta skrivbord för bästa komfort. 

Brett sortiment av svart skrivbord

Skapa det perfekta kontoret med möbler och inredning från oss på Sleepo. Komplettera din beställning med en mjuk matta, en bordslampa, boxar och en byrå för att utöka förvaringen. Vi har även ett brett sortiment av vaser och krukor så att du kan plantera lite härliga gröna växter på ditt nya kontor. 

Hos oss hittar du svart skrivbord från välkända varumärken såsom Hübsch, Design House Stockholm, Tenzo, Rowico Home samt vårt eget varumärke Sleepo Collection

Fri frakt (hemleverans 99 kr), Öppet köp, Snabb leverans!

Vi säljer ett stort antal prisvärda svarta skrivbord med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans. 

Är det något du undrar över?

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta en rätt svart skrivbord på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av svart skrivbord, varmt välkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;