Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Sängkappa 180

Är du ute efter en sängkappa 180 har du hamnat helt rätt. Hos oss på Sleepo hittar du ett brett sortiment av sängkappor i storlek 180 i olika material och färger. En sängkappa gör sovrummet mer hemtrevligt och inbjudande. Spana in vårt sortiment nedan för att hitta din favorit! 

Öka mysfaktorn med en sängkappa från Sleepo

Är du ute efter en sängkappa 180 har du hamnat helt rätt. Hos oss på Sleepo hittar du ett brett sortiment av sängkappor i storlek 180 i olika material och färger. En sängkappa gör sovrummet mer hemtrevligt och inbjudande. Spana in vårt sortiment för att hitta din favorit! 

Brett sortiment av sängkappa 180

Du hittar ett brett sortiment av sängkappor 180 på vår hemsida. En sängkappa 180 gör större skillnad i sovrummet än vad man kan tro, den ger din säng ett mer enhetligt och vackert intryck. Vi har sängkappor 180 i olika längder just för att det ska passa så många sängar som möjligt, oavsett höjden på sängen. En sängkappa döljer resårbotten som är mindre tilltalade samt att om man vill förvara saker under sängen är en sängkappa att föredra så man inte ser vad som gömmer sig under. Vi har sängkappa 180 i linne, bomull och canvas. Alla dessa material ger olika intryck. Om du är osäker på vilken sängkappa 180 du ska välja kan du ta hjälp av vår materialguide för att hitta rätt sängkappa 180. 

Sängkappa 180 från kända varumärken

Hos oss på Sleeop hittar du sängkappa 180 från välkända varumärken. Vi har sängkappor från By Nord, Lovely Linen, Mille Notti samt vårt egna varumärke Sleepo Collection. Vi har prisvärda sängkapppor 180 av god kvalitet till bra priser. Matcha din nya sängkappa med sänggavel, påslakan, överkast och örngott för att förnya ditt sovrum till det bättre. Vi är säkra på att du kommer att hitta en sängkappa 180 som passar ditt sovrum och inredningsstil. Hos oss på Sleepo handlar du smidigt och enkelt med 14 dagars öppet köp. 

Köp prisvärd sängkappa 180

Vi säljer ett stort antal prisvärda sängkappor 180 med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans

Har du några funderingar? 

Du är välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta en sängkappa 180 på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm, varmt välkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;