Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Sängkappa 140

En sängkappa 140 kan vara den lilla detaljen som gör hela skillnaden i sovrummet. Det är en enkel och smidig lösning för att dölja sängbotten och ge sängen ett mer komplett utseende.

Sängkappa 140 - en viktig detalj för att skapa en stilren och snygg sovplats

En sängkappa 140 kan vara den lilla detaljen som gör hela skillnaden i sovrummet. Det är en enkel och smidig lösning för att dölja sängbotten och ge sängen ett mer komplett utseende.

Vad är en sängkappa?

En sängkappa är en bit tyg som täcker sängbotten och sidorna på sängen. Sängkappan är vanligtvis gjord av bomull eller linne och finns i olika färger och mönster.

Fördelar med en sängkappa

En av de största fördelarna med en sängkappa är att den ger sängen ett mer komplett och stilrent utseende. Dessutom kan den dölja oönskade saker som förvaras under sängen, vilket ger en mer välorganiserad och ren inredning.

En annan fördel med en sängkappa är att den skyddar sängbotten från damm och smuts, vilket i sin tur kan förlänga livslängden på sängen. Det är också enkelt att byta ut sängkappan om du vill förnya utseendet på sovrummet utan att behöva köpa en helt ny säng.

Sängkappa 140 - perfekt för mindre sängar

För mindre sängar som en 140-säng kan en sängkappa vara särskilt användbar för att skapa ett mer harmoniskt helhetsintryck i sovrummet. En sängkappa 140 är också lätt att ta på och av för tvättning eller utbyte, vilket gör det enkelt att hålla sängen ren och fräsch.

Hur väljer man rätt sängkappa?

När du väljer en sängkappa är det viktigt att tänka på sängens storlek och stil. Om du har en säng med en enkel och minimalistisk design kan en enfärgad sängkappa i en neutral färg som vitt, grått eller beige vara ett bra val.

Om du vill lägga till lite färg eller mönster i sovrummet kan du välja en sängkappa med ett mönster eller en färg som matchar resten av inredningen. Det är också viktigt att välja en sängkappa som passar sängen i storlek och form för att undvika att den ser klumpig eller oproportionerlig ut.

Slutsats

En sängkappa kan vara en enkel men viktig detalj för att skapa en stilren och snygg sovplats. En sängkappa kan ge sängen ett mer komplett utseende samtidigt som den skyddar sängbotten från damm och smuts. För mindre sängar som en sängkappa 140 kan den vara särskilt användbar för att skapa ett mer harmoniskt helhetsintryck i sovrummet. När du väljer en sängkappa är det viktigt att tänka på sängens storlek och stil för att hitta rätt matchning.

Frågor? Kontakta vår kundservice på tel: 08-20 87 70 eller e-post: info@sleepo.se

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;