Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Sängkappa 160

En sängkappa är en enkel men effektiv lösning för att ge din säng ett snyggt och elegant utseende samtidigt som den skyddar mot damm och smuts. Om du har en säng som mäter 160 cm i bredd är en sängkappa i samma storlek det perfekta valet för att skapa en enhetlig look i ditt sovrum.

Sängkappa 160 – Ge din säng ett lyft

En sängkappa är en enkel men effektiv lösning för att ge din säng ett snyggt och elegant utseende samtidigt som den skyddar mot damm och smuts. Om du har en säng som mäter 160 cm i bredd är en sängkappa i samma storlek det perfekta valet för att skapa en enhetlig look i ditt sovrum.

Välj rätt sängkappa för din säng

När du väljer en sängkappa är det viktigt att tänka på vilken typ av säng du har. En sängkappa i bomull eller linne passar bra till en trä- eller metallram medan en sängkappa i sammet eller annat mjukt material kan ge en skön och lyxig känsla till en säng med en mjukare madrass.

För en säng som mäter 160 cm i bredd är det viktigt att välja en sängkappa som är exakt i samma storlek för att få en perfekt passform. En sängkappa som är för stor eller för liten kan se slarvig ut och minska effekten av den snygga och enhetliga looken som du vill åstadkomma.

Sängkappor i olika färger och mönster

En sängkappa är också ett utmärkt sätt att lägga till färg och mönster till ditt sovrum. Om du vill ha en mer diskret look kan du välja en sängkappa i en neutral färg som vitt, beige eller grått. För en mer livlig look kan du välja en sängkappa i en starkare färg eller ett mönster som passar din personliga stil.

Hos Sleepo hittar du ett brett utbud av sängkappor i olika färger och mönster som passar perfekt till din säng som mäter 160 cm i bredd. Vi erbjuder sängkappor från kända varumärken som Himla, Beach House och Tine K Home, så du kan vara säker på att du får hög kvalitet och stilren design.

Så här tar du hand om din sängkappa

För att din sängkappa ska hålla sig fin och fräsch är det viktigt att du tar hand om den på rätt sätt. Tvätta din sängkappa enligt instruktionerna på tvättlappen och undvik att använda för mycket tvättmedel eller sköljmedel som kan göra tyget stelt och tråkigt.

Du kan också använda en ångstrykjärn för att stryka ut eventuella veck och rynkor på din sängkappa. Om du har husdjur som sover i din säng kan du också överväga att använda en sängkappa som är lätt att ta av och tvätta för att hålla din säng ren och fräsch.

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar kring våra sängkappor i storleken 160 cm? Tveka inte att kontakta vår kundservice på telefon 08-20 87 70 eller via e-post på info@sleepo.se. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt sängkappa för din säng och ditt sovrum.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;