• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar


  • Prydnadskuddar

    Piffa upp och skänk liv till hemmet med praktfulla prydnadskuddar. Mixa och matcha prydnadskuddar i många olika material, former och färger för att skapa en läcker och unik look. Här finns det någonting för alla så ta en titt nedan för att hitta kuddarna som passar just din stil.

  • Prydnadskuddar

372 produkter
Visar 90 av 372 produkter

Fina prydnadskuddar

Ibland krävs det inte mycket för att ge ett rum en makeover. Det kan räcka med en snygg filt eller en lampa, eller varför inte en fin prydnadskudde eller två?

Prydnadskuddar i olika färger och former

Vare sig du söker några små, diskreta eller stora kuddar som statement piece, så finns det gott om variation att välja bland hos oss på Sleepo. Prydnadskuddar till sängen eller soffan kan ge ett rum en helt ny atmosfär och känsla och allt handlar om vilken typ av kuddar du väljer att ha. Vill du ha enfärgade kuddar, eller med mönster, ränder och blommor? Kanske en serie enfärgade kuddar med en stor, prickig kudde mitt i, som verkligen sticker ut? Vardagsrumssoffan såväl som sängen eller fåtöljen får nytt liv och ny karaktär tack vare några enkla tillskott med gosig form och fint tyg.

Rektangulära kuddar som ligger skönt mot ryggen när man sitter i soffan eller mjuka fyrkantiga kuddar med överdrag i nubuck som känns som sammet mot huden - båda passar precis lika bra. Soffkuddar kan få en soffa att gå från fin till dessutom personlig och med snygga prydnadskuddar får de flesta rum nytt liv. Vågade mönster och former, olika tyger och storlekar, för alla behov. Det spelar ingen roll vilken typ av soffa du har eller hur sängens överkast ser ut, hos Sleepo hittar du prydnadskuddar för alla smaker och stilar så att du kan liva upp ditt hem så mycket med så lite.

Handla prydnadskuddar hos Sleepo

Hos Sleepo hittar du ett stort sortiment med kuddar för olika tillfällen och rum. En prydnadskudde till barn kan liva upp barnrummet och ge lite färg och uppmuntra till lek och fantasi. Vi ser till att du får fri frakt och retur, 14 dagars öppet köp samt snabb leverans. På så sätt kan du så snabbt som möjligt få hem dina nya varor och avnjuta dem på en gång.