Classic Collection Zebra Prydnadskudde Simply Taupe 50x50 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Classic Collection

Classic Collection Zebra Prydnadskudde Simply Taupe 50x50


395 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 4-9 vardagar
Finns även som:

Prydnadskudden Zebra i den beiga färgen Simply Taupe från Classic Collection. Kudden är tillverkad i 100% bomull med ett handtryckt zebra. Kudden har en kort franskant av jute, enfärgad baksida och blixtlås i sidan. Fyllning ingår. Mixa och matcha gärna med massor av andra härliga prydnadskuddar.


Classic Collections kuddar är tillverkade för hand i Indien, detta gör att varje kudde är helt unik och vissa små avvikelser i mönster, färg och storlek kan förekomma. Dessa avvikelser är det som gör Classic Collections kuddar så personliga och unika.

 

Endast handtvätt.

 

Varumärke Classic Collection
Material Bomull
Färg Beige
Classic Collection

Classic Collection

Classic Collection står för tidlös design. Basen är de handvävda mattorna av finaste ull. Till det adderas kuddar och plädar i tidlös design. Classic Collection grundades 1995 och importerade då klassiska handknutna mattor från Iran, Pakistan, Kina, Nepal och Indien.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.