icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
  • Mille Notti

    Varumärket Mille Notti är synonymt med god kvalitet och tidlös design. Mille Nottis passion för kvalitet både syns och känns i alla deras produkter, vilka dessutom tillverkas på ett etiskt sätt. Produkterna är designade för att ge ditt sovrum en härlig känsla av lyx och exklusivitet som varar länge. Det svenska familjeföretaget Mille Notti grundades år 1991 och har sedan dess tillverkat förstklassiga produkter för sovrum och badrum. Mille Notti är Kunglig Hovleverantör och uttrycket ”att sova som en kung” lämpar sig mycket väl för att beskriva känslan när du sover i en säng bäddad med produkter från Mille Notti. Du kan vara säker på att du samtidigt bidrar till en hållbar värld ur både miljö- och arbetssynpunkt när du köper en produkt från Mille Notti. Alla produkter produceras av välavlönad personal i Europa och behöver därmed inte fraktas världen över innan produkten når ditt sovrum. Mille Notti värnar om djurens välmående och därför är alla deras dunprodukter Öko-Tex märkta, vilket innebär att dunet endast plockas från slaktade fåglar. De var dessutom först ut i Sverige med att få märka sina dunprodukter med Astma- och Allergiförbundets svala. Passionen för kvalitet som Mille Notti brinner för ska kunna upplevas av alla.

  • Mille Notti

Just nu:
20% rabatt på sänggavlar & sängkappor från Mille Notti!
Gäller endast t.o.m 7 april.

180 produkter
Visar 90 av 180 produkter

Mille Notti sängkläder & textilier

God kvalitet är bestående, precis som en tidlös design. Därför kan du vara säker på att allt som bär Mille Nottis namn håller högsta kvalitet och är tillverkade på ett etiskt och korrekt sätt. Kvalitet, design och en etisk tillverkningsprocess var också ledorden när familjeföretaget startades år 1991 och så är fallet även idag. Sängkläder, frottéhanddukar, dunprodukter och ekologiska spaprodukter från Mille Notti gör gott för både kropp och själ. I februari 2011 blev Mille Notti utnämnda till Kunglig Hovleverantör här i Sverige. Hovleverantörernas produkter är i flera fall världsledande och goda exempel på högklassig, skandinavisk design. Mille Nottis produkter används för kungafamiljens privata bruk men också för de olika slottsförvaltningarna. I samband med kungaparets resor samt statsbesök har de ofta med sig gåvor från de olika hovleverantörerna och det är nog ingen vild gissning att gåvorna ibland härstammar från Mille Nottis fantastiska sortiment.

Mille Notti rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet

Samma år som Mille Notti blev hovleverantör, alltså år 2011, blev dess dunsortiment också först ut i Sverige att rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet. Mille Nottis dun har en märkning som benämns som Öko-Tex, vilket gäller tyg från dess kuddar och täcken, men också dun och fjädrar som används när kuddar och täcken fylls upp. Själva märkningen står för att dun och fjädrar endast kommer från slaktade fåglar. Det används heller inga onödiga gifter i produktionen, och de förhållanden som människorna i produktionsprocessen arbetar under är rättvisa. Mille Nottis täcken och kuddar stoppas med de finaste and- eller gåsdun och det finns flera olika storlekar och tjocklekar att välja mellan.

Hos oss på Sleepo kan du köpa flera högkvalitativa produkter från Mille Notti. Vi har ett brett sortiment som innefattar produkter såsom sängar, bäddmadrasser, lakan, kuddar, handdukar, pyjamaser, överkast och täcken. I Mille Nottis sängar sover du gott. Vi säljer sängar från detta kvalitetsmärke i flera olika storlekar - du kan köpa såväl en dubbelsäng i storleken 210 x 210 cm som en enkelsäng i storleken 80 x 200 cm hos oss. Mjuka påslakanset samt fluffiga duntäcken och -kuddar lämpliga för alla årstider borgar även de för en god natts sömn. Mille Nottis produkter kommer i smakfulla, dämpade färger som är enkla att matcha med annan inredning. Vi erbjuder dessutom regelbundet flera av produkterna från Mille Notti till superbra kampanjpriser. Du kan alltså spara många hundralappar genom att köpa dina Mille Notti-produkter hos oss.