icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
  • Fatboy

    Se till enkelheten och de vackra formerna och addera sedan de glada färgerna samt naturalistiska mönster och du har en Fatboy. Fatboy tillverkar produkter för alla familjens medlemmar – från barn till vuxna och naturligtvis husdjur. Sittsäcken Fatboy the original från 2002 är så populär i många hem att det har blivit en modern klassiker.

143 produkter
Visar 90 av 143 produkter

Fatboy

Våga bryta mönstret

Att sätta den moderna konsumenten i ett specifikt fack har aldrig varit Fatboys mål. Istället hoppas det växande företaget på att kunna inspirera sina kunder till att tänka fritt och säga hej då till det konservativa när det är dags att möblera om hemma. Samtidigt ska du inte behöva kompromissa med varken kvaliteten på produkten eller designen. För kunden handlar det alltså om att våga sticka ut. Hos Fatboy erbjuds du just detta – en möjlighet att skilja dig från mängden.

Fatboy- en modern klassiker

Se till enkelheten och de vackra formerna och addera sedan de g