Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Belysning inspiration

Text

Inspiration

Taklampor

Inredningstrender, personliga favoriter och nyheter som inspirerar när du ska skapa ditt eget drömhem.

Inredningstrender, personliga favoriter och nyheter som inspirerar när du ska skapa ditt eget drömhem.

"Louise hem andas lyx och vi inspireras av alla detaljer, färger och den fantastiska inredningen!"
"Louise hem andas lyx och vi inspireras av alla detaljer, färger och den fantastiska inredningen!
Quisque sit amet venenatis lacus, vitae vestibulum mauris. Phasellus elementum aliquam nibh, id tempor quam scelerisque scelerisque. Quisque ut quam ante. "

Celest Vas 649 kr

Master Bedroom

Vi kliver direkt in i det stora sovrummet som går i bruna, mysiga toner och ger en lyxig hotellkänsla med heltäckningsmatta och textiler i sammet. Överkastet Paolo i en perfekt mullvadsbrun färg pryder den fanstastiska sängen och på sängbordet står den vackra vita vasen Pillar. Fåtöljen som är i en orange rostig färg bryter av på ett snyggt sätt samtidigt som den passar in med all annan inredning i sovrummet.

Gästrummet

I det magiska gästrummet hade vem som helst velat flytta in. Med en mörkgrå färg målad på både tak och väggar, häftiga stuckaturer och mycket textiler får vi även här den eftertraktade hotellkänslan. Den vackra pläden i bild är gjord i mjukaste mohairull och är lika fin att slänga lite slarvigt på sängen som att mysa med i soffan. I det stora fönstret har Louise stylat med vår ståtliga bordslampa Triangle Cone. En tidlös lampa som passar in i alla hem.

"Med häftiga stuckaturer och mycket textiler får vi även här den eftertraktade hotellkänslan."

Två matplatser

I den stora och luftiga lägenheten finns det plats för hela två matplatser. Den större ryms i vardagsrummet där ni också kan se den berömda bokhyllan som Louise själv har designat. Den andra matplasten finns i köket där familjen ofta sitter tillsammans och äter. I taket hänger den exklusiva taklampan Gross och passar in hos Louise helt perfekt med sin unika design. Lampan består av 37 stycken skira glaskupor med en härlig finish.

"Minimalistiskt och stilrent"

Passage till vardagsrum

Passagen in till vardagsrummet är till skillnad från de andra rummen i lägenheten i en ljus kulör. Den minimalistiska men ändå uttrycksfulla tavlan Doodle kommer i tre varianter och är en illustration av Day Homes Creative Director Marianne Brandi. På golvet ligger den mjukaste mattan i ull som är ljuvlig att gå barfota på. Granada är en härligt tjock, melerad matta med mycket struktur och karaktär. Louise har verkligen hittat en röd tråd i sitt hem och all inredning går magiskt fint ihop med varandra.

Just nu!
-20%
Utvalt för dig

Testar

Testar texten Shoppa nu Gäller t.o.m 23/12

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;