Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar
Hemma hos

Victoria Sandberg

Med våren i luften och solen som lyser åker vi glada hem till härliga Victoria som bor i en vacker villadröm precis utanför Stockholm. Här bor hon tillsammans med sin man, sina tre söner och huset har gott om plats för hela familjen med sin öppna och välplanerade planlösning. Victoria jobbar idag med sina sociala medier på heltid där man får en öppen inblick i hennes vardag och här kan du inspireras av hennes mysiga hem. Välkommen hem till Victoria Sandberg!
Alla bilder i detta uppslag skyddads av upphovsrättslagen

Victoria hittar du under namnet @victoriasstil på Instagram

"En trygg plats för hela familjen"

ETT VARDAGSUM I SLEEPO ANDA

Direkt när vi kliver in hemma hos Victoria möts vi av den luftiga och öppna känslan direkt från hallen in till vardagsrum och kök. Hela vardagsrummet andas verkligen Sleepo och här inne hittar ni både soffor, matta och flera vackra inredningsdetaljer från vårt sortiment. Med franska tulpaner i krukan Mist har Victoria verkligen fått till den där härligt pirriga vårkänslan.

SOVRUMMET - TON I TON

I hela hemmet ser vi en tydlig röd tråd och grått är en återkommande kulör på både möbler och textilier där allt går ton i ton. Sängen Dream i ljusgrått passar helt perfekt tillsammans med Sänggaveln Cleo och det mörkgrå överkastet. Mycket textilier i ett sovrum tillför en ombonad och mysig känsla vilket vi verkligen tycker att Victoria lyckats med i hela huset.

"Modernt och stilrent"

EN SAMMETSDRÖM

Vi går upp för trappan och kommer då till det här magiska vardagsrummet. Här blir det långa filmkvällar tillsammans med hela familjen och Åre-sofforna är riktigt sköna att sitta i och blir extra mjuka i sitt härliga, lena tyg i mörkgrå sammet. Elegant och stilrent!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;