Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Runt soffbord glas

Ett runt soffbord av glas är ett utmärkt val för den som vill ha en elegant och praktisk möbel i sitt vardagsrum. Detta typ av soffbord passar perfekt i både moderna och klassiska hem, och kan användas som en central möbel i rummet eller som en extra yta för förvaring och dekoration.

Runt soffbord glas - Ett stilrent och praktiskt tillskott i ditt hem

Ett runt soffbord av glas är ett utmärkt val för den som vill ha en elegant och praktisk möbel i sitt vardagsrum. Detta typ av soffbord passar perfekt i både moderna och klassiska hem, och kan användas som en central möbel i rummet eller som en extra yta för förvaring och dekoration.

Stilren design

Ett runt soffbord av glas har en stilren och enkel design som passar in i de flesta hem. Det genomskinliga materialet ger en känsla av luftighet och ljus, vilket gör att rummet känns större och mer öppet. Dessutom fungerar glaset som en perfekt bas för att visa upp fina dekorationer och prydnadsföremål.

Praktiskt och funktionellt

Ett runt soffbord av glas är inte bara snyggt att se på, det är också praktiskt och funktionellt. Det runda bordet ger en mjukare och mer organisk känsla än ett fyrkantigt bord, och det finns inga vassa kanter eller hörn att oroa sig för. Dessutom är glaset lätt att rengöra och tål både väta och värme.

Det finns också många olika storlekar och höjder att välja mellan, så du kan hitta ett bord som passar perfekt till din soffa och till dina behov. Vissa modeller har också extra förvaringsutrymme under glasplattan, vilket gör bordet ännu mer praktiskt och funktionellt.

Enkel att matcha med andra möbler

Ett runt soffbord av glas är enkelt att matcha med andra möbler och inredningsstilar. Detta gör det till ett utmärkt val för den som vill ha en möbel som kan användas i många år framöver, och som passar lika bra till en modern soffa som till en klassisk fåtölj. Dessutom finns det många olika varianter att välja mellan, både med och utan metallram, så du kan hitta ett bord som passar perfekt till din stil och dina önskemål.

Ett runt soffbord av glas är en stilren och praktisk möbel som passar perfekt i de flesta hem. Det är enkelt att matcha med andra möbler och inredningsstilar, och det finns många olika storlekar och höjder att välja mellan. Dessutom är glaset lätt att rengöra och tål både väta och värme, vilket gör bordet ännu mer funktionellt och praktiskt.

Välj ett runt soffbord av glas till ditt hem och få en elegant och praktisk möbel som kommer att vara en del av ditt hem i många år framöver.

Frågor?

Har du några frågor eller funderingar kring vårt utbud av runt soffbord av glas? Tveka inte att kontakta vår kundservice på telefonnummer 08-20 87 70 eller via e-post på info@sleepo.se. Vi hjälper dig mer än gärna att hitta det perfekta soffbordet till ditt hem.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;