Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Beige Matta

En matta är en viktigt del av inredningen och det ramar in ett rum på ett stilfullt sätt samtidigt som det ökar mysfaktorn. Vem vill inte sätta ner fötterna på en varm och mjuk matta när man kliver ur soffan eller sängen? Är du ute efter en beige matta har du hamnat rätt! Spana in vårt breda sortiment nedan. 

Köp Beige Matta online

Hos oss på Sleepo hittar du matta i beige i olika storlekar och material. Vi har beige viskosmatta, beige ullmatta, beige bomullsmatta, beige jutematta och beige hampamatta. Vi har även beiga mattor i olika storlekar. Du hittar matta 140x200 cm, matta 200x300cm, matta 250x350 cm samt matta 300x400 cm. Vad du än är ute efter för typ av beige matta är vi säkra på att du kommer att hitta det hos oss på Sleepo.

Beige matta för alla rum 

Vilken typ av beige matta är du ute efter? Vi har mattor för alla rum. Vi har beige köksmatta, beige vardagsrumsmatta, beige sovrumsmatta och beige dörrmatta. Om du är osäker på vilken storlek på beige matta du ska välja så har vi en mattguide som ger dig en uppfattning om hur du kan tänka när du ska välja storlek. 

Beige matta från kända varumärken 

En matta är en viktigt del av inredningen och det ramar in ett rum på ett stilfullt sätt samtidigt som det ökar mysfaktorn. Vem vill inte sätta ner fötterna på en varm och mjuk matta när man kliver ur soffan eller sängen? Vår populära matta Fluffy Flokati hittar du i olika färger och storlekar. Fluffy Flokati matta är otroligt mjuk att sätta fötterna på. Vi har även andra beiga mattor från många olika kända varumärken. Vi har beige matta från Classic Collection, House Doctor, Layered, Design House Stockholm, Linum, Chhatwal & Jonsson bland annat. Spana in vårt breda sortiment av beige matta från Sleepo.

Prisvärd beige matta

Vi säljer ett stort antal prisvärda beiga mattor med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans. 

Har du några funderingar kring en beige matta? 

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta rätt beiga matta på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av rätt beiga matta, varmt välkommen!Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;