Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

tre snygga stilar

Skrollar du ofta igenom Instagram och blir lite avis på alla fina hem som visas upp? Eller har du bestämt dig för att ge hemmet ett ansiktslyft men inte hittat den perfekta stilen? Vi på Sleepo hjälper gärna till genom att skänka lite inredningsinspiration och tips på hur du kan återskapa bilderna fast i ditt eget hem. Här har vi samlat tre oerhört snygga stilar för dig att ta del av – en för vardagsrummet, en för sovrummet och en för matplatsen. Så skrolla vidare och Shop the Look!

BILLIE Soffa Nature 29 995 kr // BILLIE Sittpuff Nature 8 495 kr // ESTER Soffbord 5 745 kr

Vardagsrummet 

En maffig soffa med modig design blir aldrig fel. Välj vår populära soffa Billie som kommer i tre tyger och i flera olika konstellationer. Kombinera din nya soffa med detaljer i kontrasterande material så som trä, sten och glas. Ge rummet en mjukare känsla med härliga textilier i form av en slätvävd matta och mysiga plädar. Et voilà – ditt nya vardagsrum!

ADELE Matbord 14 995 kr // COCO Matstol 1 695 kr // MERINO Matta Oat fr. 2 990 kr

Matplatsen 

Vi fortsätter från vardagsrummet till matsalen. Här finner du ett robust matbord med trendiga lamell-klädda fötter och en ljus finish – en stilren design som inte går ur tiden. Matcha med några snygga och bekväma matstolar så som vår favorit Coco. Addera en mjuk men praktisk matta och avsluta med en vacker bukett i en stilfull glasvas som pricken över i:et!

DREAM Säng Sand 24 279 kr // CELINE Sänggavel Natur 7 995 kr // MELLOW Lin 1 799 kr

Sovrummet 

När vi går vidare på vår rundtur hamnar vi i det härliga sovrummet. Här fortsätter den harmoniska färgskalan i jordnära toner. Rummet bevisar att det är lätt att kombinera både stil och funktionalitet. Sov ut i vår underbara kontinentalsäng Dream och matcha med en drömmig sänggavel så som fina Celine. Plus inget sovrum är komplett utan en mjuk och mysig bäddning för både härliga sovmorgnar och sömniga vardagar.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;