Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Sängram 180

På vår hemsida hittar du ett brett sortiment av sängramar 180 cm. En sängram tillför mycket till sovrummet, den ramar in sängen på ett vackert sätt och får sovrummet att se mer ombonat ut. Spana in vårt sortiment av sängram 180 för att hitta den som passar ditt sovrum och inredningsstil. 

Komplettera din säng med en sängram 180

På vår hemsida hittar du ett brett sortiment av sängram 180 cm. En sängram tillför mycket till sovrummet, den ramar in sängen på ett vackert sätt och får sovrummet att se mer ombonat ut. Spana in vårt sortiment av sängram 180 för att hitta den som passar ditt sovrum och inredningsstil. 

Snygg sängram 180 i bästa kvalité

Alla våra sängramar 180 är prisvärda med bra kvalité. Vi har tidlösa sängramar i trä som enkelt går att matcha med övrig inredning, du hittar även sängramar med en fast gavel i olika färger och material. 

Sovrummet är en plats för nedvarvning och det är viktigt att man känner harmoni när man kliver in i sovrummet. För att skapa den perfekta miljön så är en sängram 180 en bra början just för att rama in sängen. Komplettera din nya sängram 180 med nya sängkläder, överkast, sängbord, en mjuk matta, bordslampor och gardiner för att få till ett harmonisk sovrum. Vi är säkra på att du kommer att hitta en sängram 180 som passar ditt hem och smak.

Köp din sängram 180 online på Sleepo 

Du hittar stilfulla sängramar från det populära varumärket Karup Design, sängramarna finns i svart, natur och brun. Alla färger är enkelt att matcha med övrig inredning och det fina med just Karups möbler är att man ser ådringen i träet. Om du är ute efter en mjukare känsla i sovrummet har vi flera sängramar 180 från vårt eget varumärke Sleepo Collection som är i sammet och finns i grått och vitt. De flesta sängramarna från Sleepo har en fast gavel vilket är praktiskt och skönt om man vill ha ryggstöd.

Öppet köp, Snabb leverans!

Vi säljer ett stort antal prisvärda sängramar 180 med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans. 

Är det något du undrar över?

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta en rätt sängram 180 på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av sängram 180, varmt välkommen!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;