Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Billiga sängar - Stor rea på sängar

Upp till 50% rabatt på sängar

Billiga sängar

Här finner du vårt utbud av sängar till kampanjpris. Vad som är billigt är såklart individuellt, men rent generellt passar en billigare säng som gästsäng alternativt en tillfällig säng. Förutom sängar har vi även prisvärda produkter inom kategorierna sängkläder, bäddmadrasser, inredning och möbler. I vårt sortiment av sängar har vi mängder av olika varumärken.

Köp högkvalitativa och billiga sängar online på Sleepo!

Här finner du vårt utbud av sängar till kampanjpris. Vad som är billigt är såklart individuellt, men rent generellt passar en billigare säng som gästsäng alternativt en tillfällig säng. Förutom sängar har vi även prisvärda produkter inom kategorierna sängkläder, bäddmadrasser, inredning och möbler. I vårt sortiment av sängar har vi mängder av olika varumärken – bland andra välkända Kinnabädden.

I vårt sortiment av billiga sängar hittar du en mängd olika sängtyper. Till exempel säljer vi kontinentalsängar, ställbara sängar (där du kan använda sängen som en fåtölj då dessa sängar är höj- och sänkbara), viksängar och ramsängar. Vi har även billiga juniorsängar till de yngre i familjen. Här finner du prisvärda sängar till ditt sovrum, till sommarstugan och gästsängar som enkelt kan ställas undan när du inte har besök. Till många av våra sängar ingår det diverse sängpaket som kan utgöras av tillhörande bäddmadrass och sängben. Köper du din billiga säng online hos Sleepo har du också en stor valmöjlighet när det gäller sängens mått - både på bredden och längden. Vi erbjuder ett flertal olika mått på våra sängar, allt för att du som kund ska kunna hitta något som passar ditt behov. Kanske är du i behov av en kontinentalsäng i storleken 180 x 200 cm alternativt att du söker en enkelsäng med en stabil ram? Eller så behöver du en viksäng, som är en klassisk gästsäng, vilken enkelt kan vikas ihop och ställas undan när den inte behövs. Allt detta hittar du i den här kategorin.

Klicka på den säng du är intresserad av och läs mer om sängens material, dess komfort samt vilken typ av bäddmadrass som ingår. Information såsom vilken vikt sängen rekommenderas för samt vilken eventuell garanti som erbjuds just för detta köp finnes också på produktbeskrivningen. Genom att läsa det finstilta kan du få värdefulla tips kring vad som passar just dig - vilket kan underlätta för dig i ditt letande men även garantera att du blir nöjd med sängen när den kommer hem till dig. Du har också möjlighet att göra diverse tillval när det gäller köp av din billiga säng. Du kan till exempel välja sänggavel, färger eller ett madrasskydd till din bäddmadrass. All sådan information hittar du när du klickar på den specifika produkt som du är intresserad av och funderar på att köpa online hos Sleepo.

Besök vårt Showroom eller kontakta kundtjänst

Om du har några frågor om våra sängar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss på Markvardsgatan 9 (boka tid) som ligger centralt i Stockholm. Här hjälper våra sängexperter dig med val av rätt säng, varmt välkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;