Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

social media praktikant

Är du en kreativ och nyfiken person med bra koll på det senaste inom sociala medier? Brinner du för möbler och inredning, marknadsföring och vill vara med på en spännande utvecklingsresa? Då kanske du är den Social Media Praktikant vi söker!

Social Media Praktikant

Är du en kreativ och nyfiken person med bra koll på det senaste inom sociala medier? Brinner du för möbler och inredning, marknadsföring och vill vara med på en spännande utvecklingsresa? Då kanske du är den Social Media Praktikant vi söker!

Din roll

Som Social Media Praktikant på Sleepo blir du en del av markandsteamet och assisterar kollegorna i de dagliga uppgifterna, medverkar på möten och övriga interna aktiviteter. Målet är att du efter din praktik ska ha fått en bred bild av hur arbetet på ett e-handelsföretag fungerar generellt men specifikt hur det dagliga arbetet gällande den digitala marknadsföringen fortlöper. Vi söker dig som vill lära dig allt om influencer marketing och hur vi dagligen arbetar för att synas med de bästa profilerna, hur vi driver försäljning och stärker varumärket genom våra samarbeten. Du kommer att få möjligheten att lära dig allt om hur det är att arbeta in house på en marknadsavdelning där sociala medier och hemsida står i fokus.

Vi söker dig som

  • Studerar en relevant utbildning inom marknadsföring

  • Har ett stort intresse för sociala medier och influencers

  • Uttrycker dig väl i både tal och skrift

  • Hänger med i de senaste trenderna när det kommer till sociala medier, möbler och inredning

  • Meriterande är om du kan flytande finska / norska

Låter detta som du?

Sleepo är genomgår just nu en spännande utvecklingsresa, växer i snabb takt och för rätt person kan det finnas möjligheter till vidare utveckling inom företaget. Tjänsten avser heltid på vårt kontor i centrala Stockholm. Vi letar efter dig som söker en praktikperiod om minst 10 veckor, tillträdesdag sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig en praktik i ett passionerat och växande företag med modernt kontor i centrala Stockholm. Arbetsplatsen är väldigt familjär med en platt organisation med högt i tak.

Är du rätt person? Tveka inte på att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till instagram@sleepo.se

Arbetsplats & kultur

På Sleepo bygger vår kultur på prestigelöshet, nyfikenhet och framåtanda. Alla är lika viktiga hos oss och vi eftersträvar att växa som ett team. För att nå detta ger våra medarbetare möjlighet att själva forma sin roll och sin arbetssituation.

Förutom att vi har roligt tillsammans under arbetstiden, så ser vi till att komma ut på gemensamma aktiviteter och därmed växa tillsammans. Vi är stolta över vår företagskultur och strävar efter att göra den ännu bättre!

Kontakt

Telefon
08-20 87 70

E-post
instagram@sleepo.se

Om Sleepo

Sleepo är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning på nätet. Vi erbjuder våra kunder en förstklassig shoppingupplevelse med ett konkurrenskraftigt kunderbjudande och ett väl utvalt sortiment. Bolaget har vuxit snabbt och erbjuder idag över 14 000 produkter fördelat över 80 varumärken kombinerat med bolagets egna sortiment. Idag har Sleepo cirka 70 olika produktkategorier inom möbler och heminredning, och sortimentet växer kontinuerligt.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;