icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Dan-Form Saga Loungestol Velvet - Midnight Blå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp till 31/1
Dan Form

Dan-Form Saga Loungestol Velvet - Midnight Blå


5 495 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 8-12 vardagar
Finns även som:
Mer från: Stolar Nyheter Dan Form

  • Maffig loungestol med chic design

  • Snygg mix av sammet och svarta trä armar

  • Lika fin i vardagsrummet som i sovrummet
Varumärke Dan Form
Storlek Höjd x Bredd: 73 x 73 cm
Sitthöjd 40 cm
Sittdjup 78 cm
Färg Blå
Material Sammet


Saga är en underbar loungestol från Dan-Form som är riktigt ljuvlig att både se och sitta på. Den djupa, mörkblå färgen kombineras snyggt med neautrala svarta, vita och gråa. Saga passar lika bra i vardagsrummet som sovrummet och erbjuder en avkopplande plats att pusta ut på. 


Saga är klädd i elegant sammet som har en flott textur och skimrar vackert. Armstöden är utsvängda och perfekt formade för att du skönt ska kunna vila armarna på dem. Saga har även svarta träben som ger stolen ett stilrent utseende. 


Dan-Form

Dan-Form är känt för att vara ett av de mest innovativa möbelbolagen i Danmark och arbetar kontinuerligt med nya mönster och nya koncept. Dan-form jobbar aktivt med olika kända danska designers i tillverkningen av deras produkter. Deras främsta koncept är att erbjuda ett brett sortiment av vackra moderna möbler av hög kvalitet till bra priser samt att fokusera på en miljövänlig produktion.

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.