Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Loungestol trä

Med en loungestol i trä i hemmet får du många nya inredningamöjligheter då möbeln är väldigt lättplacerad och passar in i hemmets alla rum. Ett populärt val är att placera en loungestol eller flera loungestolar i vardagsrummet mitt emot soffan. Inred hemmet med din nya loungestol från oss på Sleepo!

Loungestol trä - En tidlös och stilren möbel

En loungestol i trä är en klassisk möbel som passar in i de flesta hem. Trä är ett naturligt och vackert material som ger en varm och inbjudande känsla. En loungestol i trä är dessutom hållbar och kan hålla i många år framöver.

Varför välja en loungestol i trä?

En loungestol i trä är inte bara vacker att se på, den är också mycket bekväm att sitta i. Trä är ett material som andas och ger en skön känsla mot huden. Dessutom är trä en hållbar och miljövänlig produkt, vilket gör den till ett bra val för den som vill ha en hållbar inredning.

En loungestol i trä passar perfekt i en avslappnad miljö, exempelvis i vardagsrummet eller på altanen. Den är också en perfekt läshörna för den som vill koppla av med en bok eller en kopp te.

Våra loungestolar i trä

Hos Sleepo hittar du ett brett utbud av loungestolar i trä. Vi har modeller i olika stilar och utföranden, så att du kan hitta den som passar just dig och ditt hem. Vi har loungestolar i trä från kända varumärken som Skagerak, House Doctor och Bloomingville.

En av våra mest populära loungestolar i trä är Skageraks Drachmann Chair. Den är tillverkad i teakträ och har en tidlös design som passar in i de flesta hem. Drachmann Chair är en högkvalitativ möbel som är både bekväm och hållbar.

Skötselråd för din loungestol i trä

För att din loungestol i trä ska behålla sin vackra finish och hålla länge är det viktigt att sköta om den på rätt sätt. Trä är ett material som kräver lite extra omsorg för att hålla sig snyggt.

Undvik att placera din loungestol i direkt solljus, då detta kan bleka och skada träet. Torka av träet regelbundet med en mjuk trasa för att hålla det rent och fräscht. Om träet börjar kännas torrt kan du behandla det med en träolja för att återfukta det.

Kontakta vår kundservice

Har du frågor om våra loungestolar i trä eller behöver hjälp att välja den som passar dig bäst? Kontakta vår kundservice på telefon 08-20 87 70 eller via e-post info@sleepo.se. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;