Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Konsolbord Marmor & Avlastningsbord Marmor

Ett konsolbord i marmor är inte bara en praktisk möbel utan också en stilren och trendig inredningsdetalj som kan lyfta vilket rum som helst. Med sin eleganta och klassiska design passar det lika bra i hallen som i vardagsrummet eller sovrummet.

Konsolbord i marmor - en stilren och trendig möbel

Ett konsolbord i marmor är inte bara en praktisk möbel utan också en stilren och trendig inredningsdetalj som kan lyfta vilket rum som helst. Med sin eleganta och klassiska design passar det lika bra i hallen som i vardagsrummet eller sovrummet.

Varför välja ett konsolbord i marmor?

Det finns flera anledningar till varför ett konsolbord i marmor är en bra investering. För det första är marmor ett tåligt och hållbart material som tål slitage och är enkelt att rengöra. Dessutom har marmor en unik och naturlig karaktär som gör varje bord unikt. Ingen marmorplatta är den andra lik vilket ger en speciell känsla av exklusivitet.

Ett konsolbord i marmor är också enkelt att matcha med andra möbler och inredningsdetaljer. Den klassiska och stilrena designen gör att bordet passar lika bra i en modern inredning som i ett mer traditionellt hem.

Hur väljer jag rätt konsolbord i marmor?

När du ska välja ett konsolbord i marmor är det viktigt att tänka på storleken och formen på bordet. Många konsolbord är smala och avlånga vilket gör att de passar bra i mindre utrymmen som hallar eller mindre vardagsrum. Om du har mer utrymme att leka med kan du välja ett större bord eller ett bord med en mer unik form som kan bli en iögonfallande detalj i rummet.

Du kan också välja mellan olika typer av marmor, som vit marmor eller svart marmor. Vilken typ av marmor du väljer beror på din personliga smak och vilken stil du vill skapa i ditt hem. Föredrar du något annat material som trä så har vi också konsolbord trä.

Var hittar jag ett konsolbord i marmor?

Hos Sleepo hittar du ett brett utbud av konsolbord i marmor från olika tillverkare och i olika prisklasser. Vi har allt från små och smala bord till stora och mer unika bord med en speciell form.

Vi på Sleepo strävar alltid efter högsta kvalitet och service för våra kunder. Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta vår kundservice på telefon 08-20 87 70 eller via e-post på info@sleepo.se.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;