Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Svart Byrå

Förvaring är något som det flesta hem behöver, hos oss hittar du praktisk och stilfull byrå i svart som både är praktisk och snygg. Köp en snygg och prisvärd svart byrå hos oss på Sleepo. Vi har byråer i olika prisklasser och utföranden. Vi är säkra på att du kommer att hitta en svart byrå som passar ditt hem och inredningsstil. Spana in vårt sortiment nedan för att hitta din favorit. 

Handla svart byrå online på Sleepo

Förvaring är något som det flesta hem behöver, hos oss hittar du praktisk och stilfull svart byrå som både är praktisk och snygg. Köp en snygg och prisvärd svart byrå hos oss på Sleepo. Vi har byråer i olika prisklasser och utföranden. Vi är säkra på att du kommer att hitta en svart byrå som passar ditt hem och inredningsstil.

Prisvärd svart byrå

En svart byrå kan man ha i nästan hemmets alla rum, ställ den i sovrummet och förvara kläder eller sängkläder, i vardagsrummet, eller i hallen. Komplettera din nya svarta byrå med ljuslyktor, dekoration och en bordslampa för en komplett look. Färgen svart är enkel att matcha med övrig inredning, på vår hemsida hittar du även vit byrå och grå byrå. Vi har byrå i svart från vårt eget varumärke Sleepo Collection och det populär varumärket Tenzo

Fri frakt (hemleverans 99 kr), Öppet köp, Snabb leverans!

Hos oss hittar du prisvärd svart byrå med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans. 

Är det något du undrar över?

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta en rätt svart byrå på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av svart byrå, varmt välkommen

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;