Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Svart Matta

Köp en svart matta som drar uppmärksamheten till sig. Vi har ett brett utbud av svarta mattor i enfärgat men också i coola mönster. Spana in vårt utbud av svart matta hos oss på Sleepo. 

Köp Svart matta online

Köp en svart matta som drar uppmärksamheten till sig. Vi har ett brett utbud av svarta mattor i enfärgat men också i coola mönster. Spana in vårt utbud av svart matta hos oss på Sleepo. 

Svart matta för alla rum 

Hos oss på Sleepo hittar du matta i svart i olika storlekar och material. Vi har svart viskosmatta,  svart ullmatta, svart bomullsmatta bland annat. Vi har även svarta mattor i olika storlekar. Du hittar matta 140x200 cm, matta 200x300cm, matta 250x350 cm samt matta 300x400 cm. Vad du än är ute efter för typ av svart matta är vi säkra på att du kommer att hitta det bland vårt sortiment. Om du är osäker på vilken storlek på beige matta du ska välja så har vi en Mattguide som ger dig en uppfattning om hur du kan tänka när du ska välja storlek. Den visar matta till vardagsrummet, matta till sovrummet och matta till matsalen. 

Svart matta från kända varumärken 

En matta är en viktigt del av inredningen och det ramar in ett rum på ett stilfullt sätt samtidigt som det ökar mysfaktorn. Vem vill inte sätta ner fötterna på en varm och mjuk matta när man kliver ur soffan eller sängen? Vår populära matta Fluffy Flokati hittar du i olika färger och storlekar. Fluffy Flokati matta är otroligt mjuk att sätta fötterna på. Vi har även andra svarta mattor från många olika kända varumärken. Till exempel från Classic Collection, House Doctor, Layered, Design House Stockholm, Linum, och Chhatwal & Jonsson. 

Prisvärd svart matta

Vi säljer ett stort antal prisvärda svarta mattor med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans. 

Har du några funderingar kring en svart matta? 

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta rätt svarta matta på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av rätt svart matta, varmt välkommen!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;