Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Röd Matta

Hitta en röd matta hos oss på Sleepo. En matta är inte bara mjuk och skön att gå på, den lyfter ett helt rum samtidigt som den skyddar golvet mot slitage. Spana in vårt utbud nedan.

Röd matta online på Sleepo

Hitta en röd matta hos oss på Sleepo. En matta är inte bara mjuk och skön att gå på, den lyfter ett helt rum samtidigt som den skyddar golvet mot slitage. Spana in vårt utbud nedan.

Osäker på storlek av din röda matta?

Vad är du ute efter för typ av matta? Här hittar du röda mattor i olika storlekar, utföranden och material. En röd matta är ett snyggt sätt att bryta av det annars så beiga hemmet. Du hittar matta 140x200 cm, matta 200x300cm, matta 250x350 cm och matta 300x400 cm. Ibland är det svårt att  veta hur man ska tänka med storleken på den röda mattan. Därför har vi skapat en Mattguide där du enkelt kan se hur du ska tänka om du ska köpa matta till vardagsrummet, matta till sovrummet och matta till matsalen. 

Röd matta från kända varumärken

Vi har mattor från kända varumärken som Classic Collection, House Doctor, Layered, Design House Stockholm, Linum, Chhatwal & Jonsson. Du hittar även röda mattor i olika material.  Vi har ullmattor som är lättskött, slitstark och har en lång livstid. Viskosmattor som är otroligt mjuka och ger en lyxig känsla till rummet och bomullsmattor som är relativt lätta att hålla rena samt att det har en lång livslängd om man tar hand om den på rätt sätt. Glöm inte att spana in vår sida med mattor på REA. Där kan du fynda mattor till oslagbara priser. Vi är säkra på att du kommer att hinna en röd matta som passar ditt hem och inredningsstil! 

Prisvärd röd matta

Vi säljer ett stort antal prisvärda röda mattor med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans. 

Har du några funderingar kring en röd matta? 

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta en röd matta på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av röd matta, varmt välkommen!Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;