Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Grå Matta

En matta tillför mycket i ett hem. Den ramar in rummet, ger värme, skyddar golvet mot slitage samt att man får en hemtrevlig känsla. Om du är ute efter en grå matta rekommenderar vid dig att spana in vårt breda sortiment nedan. Vi är säkra på att du kommer att hitta en grå matta som passar ditt hem och inredningsstil

Brett sortiment av gråa mattor  

En matta tillför mycket i ett hem. Den ramar in rummet, ger värme, skyddar golvet mot slitage samt att man får en hemtrevlig känsla. Om du är ute efter en grå matta rekommenderar vid dig att spana in vårt breda sortiment. Vi är säkra på att du kommer att hitta en grå matta som passar ditt hem och inredningsstil. 

Handla grå matta online på Sleepo

Vi har gråa mattor i olika material och storlekar. Du hittar grå ullmatta, grå viskosmatta, grå bomullsmatta och vi har olika storlekar på mattorna. Du hittar matta 140x200 cm, matta 200x300cm, matta 250x350 cm och matta 300x400 cm. Om du är osäker på vilken storlek du ska välja så har vi skapat en Mattguide där du enkelt kan se hur du bör tänka innan du väljer storlek. I Mattguiden hittar du exempel på matta till vardagsrummet, matta till sovrummet och matta till matsalen. 

Grå matta för alla rum 

En grå matta är enkel att matcha med övrig inredning i hemmet. Att lägga till eller byta ut en matta i hemmet kan förändra hela rummet. Det ger värme och en hemtrevlig känsla. Det är även praktiskt att ha en matta då den skyddar golvet mot slitage samt tillför värme. Vi har mattor från välkända varumärken såsom Classic Collection, House Doctor, Layered, Design House Stockholm, Linum, Chhatwal & Jonsson bland annat. Spana in vårt breda sortiment av grå mattor hos oss på Sleepo. 

Prisvärd grå matta

Vi säljer ett stort antal prisvärda gråa mattor med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans. 

Är det något du undrar över? 

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta en grå matta på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av grå matta, varmt välkommen!Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;