icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
  • Linie Design

    Det danska varumärket Linie Design är idag den största designskaparen och leverantören av handgjorda mattor i norra Europa. Produkterna från Linie Design är designade av ledande textilformgivare från Skandinavien och de är framtagna för att pryda både hemmet och offentliga miljöer. Alla produkter har en unik design med framförallt en modern och elegant prägel. Linie Designs produkter är mångsidiga och de är alltifrån färgstarka med skarplinjerad design till sobert enfärgade. Linie Design grundades år 1980 och har sedan dess haft visionen att tillverka produkter av hög kvalitet som består. Det är med mycket omsorg och omtanke som produkterna från Linie Design tillverkas. Linie Design är medlem i Care & Fair eftersom de står för etiska tillvägagångssätt genom hela produktionsprocessen. Produkterna är gjorda av vuxna vävare i Indien som har schyssta arbetsvillkor och är välavlönade. Du som kund kan känna dig trygg med att produkter från Linie Design håller måttet, ur alla aspekter. Den mångsidighet som Linie Design har visar sig inte bara i designen, utan även i materialet. Produkterna finns i flera olika typer av material som är noggrant utvalda i Indien. Linie Design erbjuder unika produkter för unika människor.

  • Linie Design

Just nu:
20% rabatt på allt!* Använd kod: EASTER20
Gäller t.o.m 22 april kl 23.59 på ord. priser. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.
*Gäller ej Chhatwal & Jonsson, Tell Me More, Mille Notti, Innovation, Casö, Fatboy, Lexington.

Just nu: 
20% rabatt på allt*!
Använd kod: EASTER20
Gäller t.o.m 22 april kl. 23.59 på ord. priser.
(Kan ej kombineras med andra erbjudanden. *Gäller ej Chhatwal & Jonsson, Tell Me More, Mille Notti, Innovation, Casö, Fatboy, Lexington.)

133 produkter
Visar 90 av 133 produkter

Om Linie Design

När kreativitet och kvalitet möts. Linie Design tillverkar sina handgjorda mattor av noga utvalda material i sofistikerade färger. Eftersom varje matta är unik blir den en prydnad i ditt hem.

Handgjorda mattor med skandinavisk look

Linie Design är ett exklusivt danskt designföretag som har valt att i sitt breda sortiment låta känslan för stil och elegans stå i fokus. Handgjorda mattor har alltid en mycket lång livslängd, samt att de är vackra att se på. Varje matta blir dessutom unik genom de traditionella vävteknikerna i tillverkningen. Man använder sig uteslutande av handplockade naturmaterial från Indien och mattorna är kända för sin sofistikerade skandinaviska look. Förutom att vara en prydnad i ditt hem är mattorna mycket lättskötta och går att kemtvätta.

Företaget grundades redan 1980 inspirerat av den svala tidlösa skandinaviska minimalismen. Visionen man hade var att pryda hem runt om i världen med exklusiva och hållbara mattor. Under åren har man utvecklat teknikerna och fortsatt skapa skandinavisk design med fantastisk kvalitet. Materialen och färgerna i mattorna går i harmoni med naturen och växlingarna i de fyra årstiderna. Linie Design har blivit ett känt varumärke och företaget har fått mycket fin uppmärksamhet runt om i världen för sina unika mattor som är tillverkade av skandinaviska designers och konsthantverkare.

Skapa förändring med en vacker matta

Du kan enkelt förändra rummet med en matta i blickfånget. Det är de små detaljerna som skapar helheten. En exklusiv matta från Linie Design skänker skönhet till hemmet. I vårt stora sortiment kommer du snabbt att hitta just din favorit. Hos Sleepo har du fri frakt och fri retur. Dessutom kan du känna dig trygg med 14 dagars öppet köp. Din nya matta från Linie Design levereras till dig med en snabb leverans.