icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Marimekko Urna Vas, Klart har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Marimekko

Marimekko Urna Vas, Klart


1 895 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: Leverans under v.36

Årets vas Urna designad av Carina Seth-Andersson för Marimekko. Carina har även formgivit vasen Pallo för Skrufs Glasbruk. Vasen är stor och maffig och rymmer en riktigt stor bukett. Munblåst av skickliga glasblåsare.

Höjd x Diameter: 21x30 cm

Varumärke Marimekko
Färg Transparent
Material Glas

Marimekko

Marimekko var först ett fenomen, sedan blev det en livsstil, för att slutligen växa till en syn på livet: modig, jämlik och positiv. Marimekkos hjärta och kärna, uppfinningsrika mönster och det intelligenta och utmanande användandet av färger, översätts till stark och tidlös design inom kläder, accessoarer och interiör . Allt i syfte att skapa en estetisk upplevelse för de olika stunderna i livet.

Leveranstid Leverans under v.36
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.