icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

GANT Home Graf Påslakanset Light Grey har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

GANT Home

GANT Home Graf Påslakanset Light Grey


1 299 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 7-14 vardagar
Finns även som:
Mer från: Påslakanset GANT Home

Detta mönster har inspirerats av en klassisk vävningsteknink. Mönstret föreställer företagets G. Örngottet har vinge.


Sängkläder i Graf kollektionen är tillverkade i 100% bomull. Kollektionen har en trådtäthet på 210 tc vilket gör sängkläderna mjuka och sköna att ligga i. För att bidra till en ökad exklusivitet så har företaget valt att väva in ett Gant-märke i sängkläderna. 


Välj mellan ett 2-delset vilket innehåller ett enkelpåslakan (150x210 cm) och ett örngott i storlek 50x60 cm

Varumärke GANT Home
Färg Ljusgrå
Material 100% bomull
Tvättråd Tvättas i 60 grader med liknande färger.
GANT Home

GANT Home

GANT är ett internationellt livsstilsmärke grundat av Bernard Gant 1949 i New Haven, USA. GANT Home erbjuder välgjorda textilier i förstklassig kvalitet för hemmet. Produkterna inspireras av en klassisk, avslappnad östkuststil med marina och jordnära färger. Dem erbjuder allt från sköna lakan i egyptisk bomulls satin till produkter för det dukade bordet. Gant Home utstrålar en känsla av klass och stil som kännetecknar samtliga produkter.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.