icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Art Sänggavel Beige har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Lovisa Alcén x Sleepo

Art Sänggavel Beige


7 995 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 2-3 veckor

 

Art är en sänggavel i sammet som är en del av den exklusiva Lovisa Alcén x Sleepo kollektionen. Med en elegant Art Deco känsla och färg i ljusbeige, är gaveln framtagen av Lovisa i sammarbete med sängtillverkaren InBed Sweden.
Resultatet av detta unika sammarbete är en gavel som skapar en lyxig hotellkänsla i ditt eget hem.

Gavlarna kommer endast i en begränsad upplaga - Passa på! 


Varumärke Lovisa Alcén x Sleepo
Färg Beige
Material Sammet
Tillgängliga storlekar (BxH): 160x137 & 180x137 cm

"Jag har alltid gillat den här modellen på gavel som har lite art deco stil, och jag kan garantera att jag inte är ensam om detta. Men den stora frågan har varit: 'Vart hittar man den?' Därför var det självklart att den här gaveln skulle finnas med i min kollektion. Så nu mina vänner behöver ni inte leta som jag gjorde, NU vet vi alla vart den finns!" - Lovisa Alcén


Gaveln består av åtta stycken träskivor som har kapats och klätts separat för att sedan monteras på en träram som håller ihop konstruktionen. Träskivorna är vadderade med mjukmaterial och klädda i sammet. Detta skapar åtta stycken "pelare" som varierar i höjd från 119cm till 137cm. Gaveln är 8cm djup och kommer i en begränsad upplaga.


Allt som används till att skapa Art gaveln är handtillverkat av InBed i Sverige. Art är anpassad till en 180cm och en 160cm säng. Man kan med fördel kombinera 160cm gaveln tillsammans med en 140cm säng då den kommer ta för sig ännu mer och sticka ut på sidan av sängen. Missa inte chansen att pryda ditt sovrum med denna vackra sänggavel!

Leveranstid 2-3 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.