• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Afswedala

Afswedala

Ekologisk trend bör bli tradition

Afswedala fick liv för att verkliggöra en ekologisk och hållbar framtid. Du minns kanske styrkan i dåtidens textil? Det gör de med. Därför blandar Afswedala ekologisk bomull med arvet och styrkan från gamla mormorslakan i ett afswedalabäddset. Afswedala har kämpat för sitt material och sitt varumärke. Kämpat för att kunna erbjuda just sådana hållbara och vackra bäddset som de minns, som ger liv och ansikte åt hemmet. Det bästa av allt, deras bäddtextil är alltid helt ekologisk.

Drömmen om afswedala

De hade en gemensam dröm. Drömmen om afswedala. Innan levde de alla tre i en lärorik värld av produktutveckling. åren gav erfarenhet och drömmen om afswedala andades och stärktes. De ville försöka och afswedala började ta form. De fäktades med tusen funderingar och prover. Färden och utvecklingen av varumärket blev en resa där de ville tämja, fastställa och välja: Ekologisk bomull, hållbar kvalité, rätt val av band; jaquardvävda eller släta? Noga utvalda detaljer; klädda mangelknappar eller knytband?  

Till sist vaknade de. De lyckades

Afswedala föddes - med ett broderival som tog kraft ifrån dåtidens hantverksarv, texter som kommunicerade kärlek, pantoner som gav identitet och allt samlat i en miljövänlig, återanvändningsbar förpackning. Styrkan ligger i hållberhetstänket d.v.s. en produkt som lever länge. Deras mål och fokus är att skona vår jord på bästa sätt. En värld vi lever tillsammans i.