New Mags
Rek. pris 559 kr Mer info
I lager. Skickas omgående.
Café Cecilia Cookbook är debutkokboken från den framstående irländska kocken Max Rocha och hans mycket populära restaurang Café Cecilia i östra London.
Café Cecilia är en älskad kvartersrestaurang som serverar enkel mat inspirerad av irländska och europeiska smaker. Den har inte bara blivit en fristad för matälskare utan också en storfavorit bland den internationella konst- och modevärlden.
Detta är Max Rochas första restaurang, där han hämtar inspiration från säsongens råvaror, sin mamma Odettes matlagning och de smaker han växte upp med i Irland.
Café Cecilia Cookbook, den första och enda boken om en av Storbritanniens mest spännande och populära restauranger, innehåller 100 recept – från frukost till middag. Bland recepten finns signaturrätter som Guinnessbröd och Salvia & Ansjovis Fritti, samt säsongsbetonade rätter som Pocherade krikon med granola och yoghurt och Kronärtskockor med solrosfrötahini. Boken inkluderar även soppor, sallader, bröd, kakor, kombucha och en mängd fisk-, kött- och grönsaksrätter.
Med ett förord av den hyllade brittiska matskribenten och James Beard Award-vinnaren Diana Henry, bilder av de färdiga rätterna fotograferade i Café Cecilias eleganta miljö av Matthieu Lavanchy, samt fotografier av teamet och leverantörerna tagna av Jacob Lillis, är detta en varm hyllning till mat, familj, det lojala Café Cecilia-teamet och Max Rochas resa som kock. Boken är inbunden.