• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Tempur Madrass 15cm Ice-Grey 90x200cm

Leveranstid: 2-7 vardagar
Se alla Bäddmadrasskydd

Välj till Bäddmadrasskydd

Tempur Madrasskydd för Kombimadrass-90 x 200 cm

Tempur Madrasskydd för Kombimadrass-90 x 200 cm

+851 kr
Se alla Formsydda lakan

Välj till Lakan

Tempur Formsydda lakan för kombimadrass-90-100 x 200 cm

Tempur Formsydda lakan för kombimadrass-90-100 x 200 cm

+446 kr

Rek pris: 10 795 kr

7 995 kr

Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Tempur Kombimadrass Ice-Grey ger en exklusiv viktlös komfort med 7cm komfortlager och 8cm profilerad hållbar bas. En madrass som är så följsam och stödjande att det enda du känner är viktlöshet. Storlek 90x200x15cm.

Madrassens material och utformning minskar även rörelseöverföring mellan partners vilket ger en bättre sömnkvalitet.

TEMPUR ® Original Madrass 15 har en fastare känsla med en enastående komfort och stöd för hela kroppen. TEMPUR materialet anpassar sig efter formen på din kropp, stödjer dig i din mest bekväma position och minskar tryckpunkterna som kan leda till vridande och vändning.  

Madrassöverdraget är i velour av hög kvalitet tillverkad i en bomullsblandning bestående av 75 % bomull och 25 % polyester. Överdraget har en dragkedja som underlättar av- och påtaglig. Det kan maskintvättas i 60º C. Textilerna är certifierade för att möta Öko-Tex 100 standard, vilket innebär att de har testats för skadliga ämnen.

Tempur´s kombimadrasser är optimerade för placering i en Sängram (med ribbotten) samt även direkt på en justerbar sängbotten, våningssäng eller liknande.

Produkten är märkt som medicinteknisk produkt klass 1. Alla madrasser från Tempur kommer med 10 års garanti.


 

ÖVERLÄGSEN KOMFORT OCH STÖD

När du har sovit på en TEMPUR madrass och kudde, inser du att det inte finns någon jämförelse. TEMPURs temperaturkänsliga material formar sig efter din kroppsform. Den minskar obehaget med tryckpunkter genom att omfördela trycket så att du omedelbart kan koppla av i din mest bekväma sovställning och det fulla stödet kvarstår.

SÖMNINNOVATIONI början av 1970-talet utvecklade NASA ett tryckavlastande material  som skulle ge stöd och dämpning för astronauter under uppskjutning. Materialet var temperaturkänsligt och viktfördelande. NASA släppte det här materialet åt allmänheten på 80-talet.

 TEMPUR-materialet tillverkas endast i våra företagsägda fabriker enligt vår patenterade formel som endast en handfull personer känner till. Tillverkningsprocessen används enbart till TEMPUR-produkter. Idag är TEMPUR det enda madrass- och kuddvarumärket som är licensierade av amerikanska rymdstiftelsen, US Space Foundation och får använda Certified Technology Seal. TEMPUR bygger vidare på sin historia av innovation genom att fortsätta att förbättra och utveckla nya material och produkter som levererar den bästa nattsömn.

 

.


 

Specifikationer

Leveranstid 2-7 vardagar
Varumärke Tempur
Fyllning
Tjocklek
Tvättbar

Leverans

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating