• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Kinnabädden Virgo Ställbar säng 120 - Sängpaket

Leveranstid: 8-12 vardagar
Se Sänggavel

Sänggavel

Kinnabädden Virgo Sänggavel-120cm

Kinnabädden Virgo Sänggavel-120cm

+1 490 kr

Tillval: Nackkuddar

Kinnabädden Virgo Nackkuddar 2pack

Kinnabädden Virgo Nackkuddar 2pack

+995 kr

Rek pris: 13 490 kr

8 995 kr

Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Virgo Ställbar är en oerhört prisvärd säng som ger dig stöd och komfort oavsett om du väljer sitt eller liggställning. Den stabila träramen är av högkvalitativt, svenskt trä och har fjädrande lameller och en motor som du enkelt reglerar steglöst med fjärrkontrollen. Sängen är höj- och sänkbar i både fot- och huvudända.

Virgo Ställbar säng säljs som ett komplett sängpaket, inklusive bäddmadrass och sängben. Bäddmadrassen är en 8 cm tjock bäddmadrass med 40 mm polyeterkärna. Överdraget på bäddmadrassen är avtagbart och tvättbart i 60 grader. Sängbenen är 19 cm runda moderna stålben. Sängens höjd är ca 50 cm inklusive sängben.

Pocket Spring-resår i den vändbara madrassen ger maximal följsamhet och det avtagbara överdraget har dragkedjor på tre sidor för enkel hantering. Sängen är klädd i ett snyggt quiltat, svart tyg av hög kvalité.

15 års garanti på ram- och fjäderbrott samt 5 års garanti på motorer och ställbara sängar. 

Motorn på Virgo är ej monterad vid leverans, vi rekommenderar att man tar hjälp av en monteringsfirma om man inte är händig själv.


(Den svarta kudden på bilden ingår ej) 
 

Om Kinnabädden: 
Kinnabädden har över 60 års erfarenhet av att bygga sängar. Kinnabädden erbjuder äkta skandinavisk bäddkomfort och använder skickliga hantverkare och utnyttjar modern produktionskapacitet. På så sätt har Kinnabädden skapat förutsättningar för hög kvalitet och möjligheten att förverkliga drömmen om en skandinavisk kvalitetssäng.

Kinnabädden har tagit väl vara på traditionerna från våra tidigare år och från bygden omkring och resultatet har blivit en sängserie som både vilar tryggt på traditionen och som utvecklats till att motsvara dagens krav på komfort, livslängd och valuta för pengarna.

Specifikationer

Leveranstid 8-12 vardagar
Varumärke Kinnabädden
Modell Ställbar säng
Tillbehör Sängben och bäddmadrass ingår

Leverans

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating