• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Vårens inredningstrender


rå metall

Vårens pasteller

Låt dig inspireras av vårens färger 2016. Bland årets trendfärger hittar vi Rose Quartz och Serenity - två färger lika snygga till gråskala eller separat som med varandra. Våga ge färg till din soffa, fåtölj, stol, matta eller rentav ditt bord? Vi har fyllt denna kategori med möbler och heminredning i ljusblå, rosa, mint, turkos, beige och andra färger vi tycker hör våren till. Klicka på bannern ovan för mer inspiration till hemmet!


rustik inredning

Blått & Vitt

Lika tidslöst och klassiskt som det är trendigt just nu - blått och vitt är två färger vi ser mycket av i år. Kuddar, örngott, påslakan och andra sängkläder kommer i massor av mönster, såsom paisley, zigzag, rutigt, franskt randigt eller stjärnmönster. Klicka på bannern för att hitta mer inspiration bland massor av heminredning och möbler i marinblå, mörkblå, capri blue, yankee blue, frosty blue och massa andra nyanser.


rustik inredning

Back to basics - rustika material

Rustika och mystiska material i naturnära färger syns på alla slags möbler och heminredning i år - allt från bord, stolar, lampor, belysning m.m. Riktigt trä ger en mer genuin känsla och vi har här valt ut artiklar i ek, valnöt, mangoträ, ask, björk, lönn och andra träslag. Hitta rätt möbel för hemmet, oavsett om den är behandlad eller obehandlad, målad, betsad eller snyggt rostig.


rå metall

Rå metall

Rå metall passar lika bra i industristil som att bryta av till en annan stil. Våga ge hemmet karaktär genom att inreda med mässing, koppar eller stål. För dig som vill ha en mer traditionell stil finns även mycket inspiration att hämta i artiklar av tenn, krom, aluminium, guld eller annan plåt.