• Fri frakt på allt i hela Sverige
 • Öppet köp i 14 dagar

 • Tempur kuddar

  Att sova rätt är en av de viktigaste delarna av dygnet för att både du och din kropp ska må bra under den vakna tiden. Om du sover på en Tempur-kudde & Tempur-madrass så kommer både din kropp och ditt sinne att tacka dig. När du lägger huvudet på en tempur-kudde så kommer du verkligen att känna skillnad från en vanlig kudde. Det som är speciellt med en Tempur-kudde är att den formar sig efter ditt huvud och ger extra mjukt stöd där det behövs. Med andra ord så anpassar sig kudden efter huvudets form. Att investera i en tempur-kudde visar att du tänker på både kropp och sinne. De som sover dåligt eller för lite löper högre risk att drabbas av hjärtproblem.

  Om du aldrig tidigare har sovit på en Tempurkudde eller tempur-madrass så kommer du snabbt att inse att det inte finns något liknande. Materialet är viskoelastiskt och temperaturkänsligt vilket gör att madrassen formas efter dig och inte tvärtom. Ditt huvud kommer att ligga mjukt och stabilt, och så kommer även ryggraden behålla sitt naturliga läge, vilket förhindrar värk i både nacke och rygg.

  Titta in hos oss på nätet och välj ut den tempurkudde du tycker ser allra skönast ut. Vi som är återförsäljare av original-produkter från Tempur har flera olika alternativ för er att välja bland. Vi har t.ex. tempurkudde som är lättare att rengöra, vi har tempurkudde som är antingen mjukare eller hårdare än den vanligaste etc. Oavsett vem du är så kommer du att hitta rätt tempurkudde för dig. Vi har tempurkuddar för både vuxna och små.

  Sov lika bra på vift som du gör hemma i din säng! Vi har tempurkuddar som är anpassade för dig som är på resande fot, vilket gör att du har möjligheten att få ut det bästa ur din sömn även om du sover på bussen, tåget eller flyget. Bli kvitt sömnlösa nätter och köp din nya tempur-kudde online hos oss.

 • Tempur kuddar

Störst utbud & snabba leveranser av Tempur® produkter

Fri frakt på allt i hela Sverige

Sleepo erbjuder fri frakt på alla produkter i hela Sverige.

Öppet köp i 14 dagar

Du har alltid öppet köp i 14 dagar från och med att du mottagit din leverans

Prisgaranti

Du ska alltid känna dig trygg med att vi erbjuder dig marknadens bästa priser.

Just nu!

Tempur sommarrea

Upp till 30% rabatt på allt från Tempur!

Gäller t.o.m 16 augusti, kl 23:59.

15 produkter

Sov gott med en tempur kudde

Tillsammans med en bra madrass är kudden det viktigaste du har när du ska sova. Vad funkar då bättre än en original Tempur-kudde? Sömnen är oerhört viktigt för din hälsa och studier från Storbritannien påvisar att brist på sömn ökar risken för hjärtrelaterade sjukdomar. För att kroppen och huvudet ska få vila och återhämta sig så krävs det att man kan slappna av och att man ligger bra hela natten, vilket du kommer göra med en Tempur-kudde. Med en tempurkudde så kommer ditt huvud att få det stöd som du behöver under natten. En tempurkudde känner av vart du är i behov av mjukare stöd och anpassar sig därefter. Utöver de hjärtrelaterade problemen som man kan drabbas av vid brist på sömn så kan även dina axlar, din nacke & rygg drabbas av stelhet och smärta.

Något som är mycket viktigt för att du ska kunna ha möjligheten att vakna upp pigg, utvilad och avslappnad är att du har sovit genom hela natten utan störningar. Obehag som orsakas av kudden eller madrassen som stör din sömn kan i längden ha allvarliga konsekvenser. När du för första gången sover på din nya tempurkudde så kommer du att märka vilken otrolig skillnad det är mellan en tempurkudde och en ”vanlig” kudde. Vi är återförsäljare av Tempur och du kan köpa produkter från dem hos oss på nätet.

Avlastning för bättre sömn

En Tempurkudde och andra produkter från Tempur använder ett säreget och enastående material. När du ligger på kudden formas materialet efter din kroppsform och ger ett utmärkt stöd och avlastning. Har du inte använt en tempurkudde förr så kommer du att bli förvånad! Har du tidigare vaknat upp mitt i natten och behövt justera din kudde? Har du efter en natt haft ont och känt dig stel i antingen nacken, axlarna eller ryggen? Om du svarar ja på någon av de tidigare frågorna så är en Tempurkudde lösningen. Materialet som en tempur-kudde är gjord av är mjukt och mycket skönt. En tempur-kudde känner av ditt huvud och ger dig ett mer fast stöd där det behövs, samtidigt som en tempur-kudde har unika egenskaper vad gäller temperaturreglering. Din kroppstemperatur regleras och ökar förutsättningarna än mer för en bättre nattsömn.

Redan 1991 såldes de första kuddarna och sedan dess har allt fler användare upptäckt fördelarna med kudden. Tempurkudden blev snabbt en succé världen över och rekommenderas av mängder av medicinska experter.

Andra produkter från Tempur

Förutom tempur-kudde så har företaget en stor produktion av exempelvis madrasser, sängar, örngott och kuddöverdrag som du kan köpa online. Över hela världen har både privatpersoner och sjukhus samt vårdhem upptäckt Tempur. Patienter som ligger mycket i sängen får en stor hjälp av det avlastande materialet och risken för tryckskador minskar avsevärt. Vi spenderar ungefär en tredjedel av vår tid i sängen och då är det viktigt att vi anpassar våra förutsättningar till vår kropp och en bra sovställning. Det är ett lågt pris du betalar, eftersom du i utbyte erhåller en pigg, frisk och utvilad känsla. Gör din kropp och ditt sinne en tjänst och beställ hem en tempur-kudde.