icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
    • Tempur kuddar

      När du har sovit på en TEMPUR madrass och kudde, inser du att det inte finns någon jämförelse. Materialet är Viskoelastiskt och temperaturkänsligt vilket gör att madrassen formas efter dig och inte tvärtom. Ryggraden behåller sitt naturliga läge vilket förhindrar värk i nacke och rygg.

Störst utbud av Tempur® produkter

Fri frakt

Sleepo erbjuder alltid fri frakt & fri retur på alla produkter i hela Sverige.

Fri retur

Du alltid kan byta eller returnera dina produkter inom 14 dagar efter uthämtad leverans.

Öppet köp

Du har alltid öppet köp i 14 dagar från och med att du mottagit din leverans

Prisgaranti

Du ska alltid känna dig trygg med att vi erbjuder dig marknadens bästa priser.


Höstkampanj på Tempur - Upp till 35% rabatt Gäller t.o.m 30:e november

19 produkter

Sov gott med en tempur kudde

Tillsammans med en bra madrass är kudden det viktigaste du har när du ska sova. För att kroppen och huvudet ska få vila och återhämtning krävs att man kan slappna av och att man ligger bra. Vid felbelastningar kan man vakna med stelhet och smärta i nacke, axlar och rygg.

Man sover heller inte alltid lika djupt när man ligger fel. En bra kudde från Tempur hjälper dig att vakna med en skön känsla, pigg och utvilad. 

Avlastning för bättre sömn

I tempur kuddar och andra produkter från Tempur används ett säreget och enastående material. När du ligger på kudden formas materialet efter din kroppsform och ger ett utmärkt stöd och avlastning. Du kommer märka skillnad! Om du ofta vaknar med smärtor eller stelhet i nacke och axlar så kan en tempurkudde vara bästa tänkbara investering. Materialet är mjukt där det behöver och ger ett mer fast stöd där det behöver samtidigt som det har unika egenskaper vad gäller temperaturreglering. Din kroppstemperatur regleras och ökar förutsättningarna än mer för en god nattsömn.

Redan 1991 såldes de första kuddarna och sedan dess har allt fler användare upptäckt fördelarna med kudden. Tempurkudden blev snabbt en succé världen över och rekommenderas av mängder av medicinska experter.

Andra produkter från Tempur

Förutom tempur kudde har företaget en stor produktion av exempelvis madrasser, sängar och örngott och kuddöverdrag. Över hela världen har både privatpersoner och sjukhus samt vårdhem upptäckt Tempur. Patienter som ligger mycket i sängen får en stor hjälp av det avlastande materialet och risken för tryckskador minskar avsevärt. Vi spenderar ungefär en tredjedel av vår tid i sängen och då är det viktigt att vi anpassar våra förutsättningar till vår kropp och en bra sovställning. Det är en investering som du snabbt märker av och får tillbaka i form av en pigg och utvilad känsla.