• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • GANT Home Handdukar

    GANT är ett internationellt livsstilsmärke grundat av Bernard Gant 1949 i New Haven, USA. GANT Home erbjuder välgjorda textilier i förstklassig kvalitet för hemmet. Produkterna inspireras av en klassisk, avslappnad östkuststil med marina och jordnära färger. Dem erbjuder allt från sköna lakan i egyptisk bomulls satin till produkter för det dukade bordet. Gant Home utstrålar en känsla av klass och stil som kännetecknar samtliga produkter.

  • GANT Home handdukar
9 produkter

GANT handdukar

GANT kan handdukar. Ända sedan 1949 har de tagit fram kvalitetstextilier. Unna dig fina handdukar till ditt badrum och få en extra känsla av lyx.

Unna dig lyxiga handdukar efter duschen

Att stiga ur duschen och veta att ett härligt GANT badlakan i frotté av god kvalitet väntar ger hela duschupplevelsen en ny dimension. Att svepa in sig i ett mjukt, tätt vävt badlakan är en vardagslyx alla borde unna sig. GANT har funnits i textil och konfektionsbranschen ända sedan 1949, alltid med fokus på kvalitet och komfort, så även nu.

Höj känslan i badrummet med vackra handdukar

Har du tänkt på att exklusiva handdukar som får ligga framme lyfter hela inredningen i ditt badrum? GANT har många färgsättningar och storlekar på sina handdukar. Unna dig att att ge ditt badrum en extra lyxig känsla med nya roliga handdukar! Kom också ihåg, att förutom att piffa upp badrummet, så vårdar kvalitetshanddukar både din kropp och ditt hår. En mjuk handduk till håret är viktig för att minska slitage.

Exklusiva handdukar från GANT hos Sleepo

Passa på att fynda lyxiga GANT handdukar till ett bra pris hos Sleepo. Fina handdukar lyfter ditt badrum och ger dig en känsla av lyx efter duschen eller badet. Unna dig nya handdukar för ett ökat välbefinnande och ett vackrare badutrymme. Handdukarna finns i många vackra färger.

"