icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
 

Fatboy Sittpuffar

75 produkter

Fatboy säckar i trendigt utförande

Fatboy är företaget som tillverkar sköna och bekväma sittsäckar och kuddar i trendigt utförande. De finns i en mängd olika färger och mönster och gör ditt hem lite mysigare.

Till dig själv, barnen eller djuren

En Fatboy saccosäck är en otroligt skön produkt som formar sig efter kroppen och som särskilt uppskattas av ungdomar. Säckarna och sittdynorna är perfekta att ha som extraplatser när kompisarna kommer över, de inbjuder nämligen till ett skönt häng. Det går också alldeles utmärkt att använda en Fatboy utomhus eftersom tyget är i slitstarkt nylon som går att torka av med vatten och såpa.

En Fatboy junior är en lite mindre variant av den populära saccosäcken och passar därför extra bra för de yngsta i familjen samt för husdjuren. Inred barnrummet med en eller ett par snygga sittsäckar som skönt formar sig efter kroppen och hjälper ditt barn att slappna av. 

Sleepo erbjuder trender och klassiker. Hos Sleepo hittar du högkvalitativa produkter för ditt hem. Här kan du just nu finna en Fatboy på rea samt andra inredningsdetaljer för hemmets alla rum. Vi väljer noga ut våra märken för att de ska hålla en hög klass. Du har alltid fri frakt och fri retur när du beställer från oss.