icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

  • Ställbara sängar

    Vi tillbringar mycket tid till sängs. Förutom att sova i sängen brukar många också ligga och läsa eller se på film i den sköna möbeln. Att lägga en extra slant på en riktigt skön säng är en investering som lönar sig genom att man sover bättre och på så vis vaknar helt utvilad, redo att ta sig an en ny dag.

    Sovgaranti i 90 dagar - för utvalda modeller
     

Alltid när du handlar på Sleepo

Fri frakt

Sleepo erbjuder alltid fri frakt & fri retur på alla produkter i hela Sverige.

Fri retur

Du alltid kan byta eller returnera dina produkter inom 14 dagar efter uthämtad leverans.

Öppet köp

Du har alltid öppet köp i 14 dagar från och med att du mottagit din leverans.

Finansiering

Dela upp din betalning 3-24 månader. Fakturabetalning: Handla nu - betala efter leverans.

 

 

Sortera: Namn Pris Popularitet
71 produkter

Köp en prisvärd och ställbar säng hos Sleepo

Vi tillbringar mycket tid till sängs. Förutom att sova i sängen brukar många också ligga och läsa eller se på film i den sköna möbeln. Att lägga en extra slant på en riktigt skön säng är en investering som lönar sig genom att man sover bättre och på så vis vaknar helt utvilad, redo att ta sig an en ny dag. En ställbar säng, ibland kallad elevationssängar, är mer än bara en säng. Underdelen av sängen är försedd med motorer som gör både huvud- och fotände ställbara, vilket skapar många variationsmöjligheter. Du styr enkelt sängens rörelser med hjälp av en fjärrkontroll och ställer på så vis in sängen exakt så som du för tillfället finner bekvämast. Denna typ av säng är perfekt för dig som gillar att läsa eller se på teve i sängen - du fäller helt enkelt bara upp huvudänden och vips förvandlas sängen till en skön fåtölj att sitta eller halvligga i. Det är också praktiskt för dig som tycker om att sitta med laptopen i knät. Har man för vana att ta en liten stärkande tupplur under dagen känns ofta en halvsittande position bäst.

En ställbar säng kan också vara räddningen för dig som har skador eller smärtor i kroppen och behöver avlasta ryggen eller någon annan kroppsdel. Genom att justera sängen hittar du den position som känns bäst och hjälper dig att sova gott. Har man svårt att ta sig ur sängen på grund av till exempel ryggsmärtor kan man ta hjälp av sängens motorer för att enkelt komma upp i sittande läge. Att sova med lätt upphöjd huvudände kan också göra att du snarkar mindre. Oavsett om du har medicinska problem eller helt enkelt bara är ute efter en riktigt skön säng som värnar om ditt välbefinnande och din nattsömn, så är en ställbar säng ett mycket klokt val. 

Hos oss på Sleepo hittar du ställbara sängar från välkända svenska kvalitetstillverkare som Tempur, Kinnabädden, Stjärnbädden och många fler. Deras mångårig yrkeserfarenhet och användandet av gedigna material borgar för att din säng kommer ha en mycket lång livslängd. Sängarna omfattas också av generösa garantivillkor så att du kan känna dig helt trygg i ditt sängköp. Sängarna finns i olika bredder, med allt från 90 till 140 centimeter. En annan skillnad mellan sängarna är vilket fjädersystem som används i madrassen. Pocketsystemen består av fjäderfyllda fickor indelade i ett antal zoner - ju fler zoner dessa har, desto effektivare anpassar sig madrassen efter din kropp och ger på så vis större avlastning. Välj bland alla våra märken, modeller och färger – du hittar garanterat din drömsäng som hjälper dig att sova gott, natt efter natt.

Om du har några frågor om våra ställbars sängar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss på Markvardsgatan 9 som ligger centralt i Stockholm. Här hjälper våra sängexperter dig med val av rätt säng, välkommen!