• Fri frakt på allt i hela Sverige
 • Öppet köp i 14 dagar


 • Ställbara sängar

  Med tanke på hur stor del av våra liv vi sover så är många införstådda med om att det är viktigt att sova ordentligt. Många har säkerligen någon natt sovit för lite och varit oerhört sega och trötta dagen efter på grund av för dålig sömn. Men det inte speciellt många vet om är att det finns betydligt fler konsekvenser än att vara trött. Om du under längre tid sover för lite och/eller dåligt så visar en studie från Storbritannien att du löper större risk att drabbas av hjärtrelaterade sjukdomar. Om du använder dig av en mindre bra säng så kan du även drabbas av skador i axlar, rygg och nacke. Om du någon gång upplevt att du har sovit dåligt så är ofta anledningen att antingen kudden eller sängen inte är bäst för dig. Om du använder en av våra ställbara sängar så kommer du att kunna ändra hur du ligger beroende på hur din kropp mår.
  Vi anser att sängen är en av de allra viktigaste möblerna/föremålen i ett hushåll och det är verkligen värt att investera lite mer pengar i en riktigt bra ställbar säng istället för att spara pengar genom att minska på kvalitén. Våra ställbara sängar är av mycket hög kvalitet och kommer att ge dig sömnrika nätter där du sedan vaknar upp helt utvilad och redo att ta dig an den nya dagen. De populäraste ställbara sängar som vi har är 120 cm och 140 cm breda, men hos oss har du möjligheten att hitta ställbara sängar med en bredd från 80cm till 180 cm.
  För att säkerställa att din kropp ska må mycket bättre så rekommenderar vi er att köpa en av våra ställbara sängar. Med en ställbar säng så har du möjligheten att justera sängen efter hur din kropp mår. Om du t.ex. antingen ska ta en tupplur under dagen eller om du ska titta på film i en ställbar säng så rekommenderas en mer sittande ställning. En ställbar säng passar alldeles utmärkt för dig som vill justera sängen. Om du har ryggproblem så kan en ställbar säng underlätta din vardag då du ställer in den så att du inte behöver anstränga dig lika mycket för att ta dig i och ur sängen.

  Sovgaranti i 90 dagar - för utvalda modeller
   

Starta hösten med god sömn!

Stor säng-rea

Upp till 50% rabatt på sängar

 

Alltid när du handlar på Sleepo

Fri frakt på allt i hela Sverige

Sleepo erbjuder alltid fri frakt på alla produkter i hela Sverige.

Öppet köp i 14 dagar

Du har alltid öppet köp i 14 dagar från och med att du mottagit din leverans.

Finansiering

Dela upp din betalning 3-24 månader. Fakturabetalning: Handla nu - betala efter leverans.

 

Sortera: Namn Pris Popularitet
160 produkter
Visar 90 av 160 produkter

Köp en prisvärd och ställbar säng hos Sleepo

Sängen är ditt hems viktigaste möbel. Många tänker nästan enbart att sängen är till för att sovas i, men det är oerhört många som lägger sig i sängen för att sträckkolla på deras serier eller filmer. Därför så är det ännu viktigare att man har rätt sorts säng. Ta en titt bland våra ställbara sängar och hitta din favorit. Med en ställbar säng så kommer du och din kropp att må mycket bättre då du kommer att sova ut, varje natt.

Om du införskaffar dig en ställbar säng så är sängen anpassningsbar för dig och din kropp. Ska du lägga dig i sängen och titta ikapp massa avsnitt på den där serien du följt under lång tid så är det viktigt att man använder en ställbar säng korrekt. För ”Tv-tittande” så rekommenderar vi er att använda er av en mer ”sittande” ställning, detta gäller även ifall du ska ta dig en längre powernap. Om du väljer en av våra ställbara sängar så får du en ställbar säng som är utrustad med en motor vid både huvud- och fotdelen som styrs med en tillhörande fjärrkontroll.

När du väl har införskaffat dig någon av våra ställbara sängar så kommer du inom sin tid att lära dig om vilka specifika inställningar som passar bäst för sömnen, serietittandet och tuppluren. När du t.ex. ska titta på serier i sängen så kommer din ställbara säng nästan att kännas som en underbar fåtölj som du kan sitta eller halvligga i. Ska du ta en längre tupplur så är det enligt många bäst att justera den ställbara sängen i en halvsittande position. Du lär dig dock bäst genom användning, du ska självfallet använda den inställningen där du känner dig mest bekväm.

Har du eventuella rygg-, nack- eller axelskador så är en ställbar säng ett utmärkt verktyg för att hjälpa dig avlasta den kroppsdel som du har värkar i. När du har en ställbar säng hemma så anser vi att det är smartast att försöka hitta den perfekta inställningen direkt. Med en ställbar säng så kan du göra det mycket enklare för dig att ta dig upp och ner i sängen om det är så att du har problem med din rygg. En annan positiv påverkan som en ställbar säng har är att den motarbetar snarkande hos många av våra kunder. Oavsett om du har några medicinska problem eller bara är på jakt efter en utmärkt säng så rekommenderar vi en av våra ställbara sängar mycket starkt.

Vi på Sleepo är återförsäljare och vi har samarbeten med varumärken som tillverkar bland annat ställbara sängar av mycket hög kvalitet. Här hittar du välkända svenska kvalitetstillverkare som t.ex. Tempur, Kinnabädden, Stjärnbädden och många fler. Företagen vi samarbetar med har en mångårig yrkeserfarenhet och använder sig av gedigna material, med syftet samtliga upplevelser av en ställbar säng ska vara så bra som möjligt. För att se till att du är så nöjd som möjligt med en av våra ställbara sängar så har du hos oss generösa garantivillkor, vilket är ytterligare en anledning till varför du tryggt kan handla tryggt hos oss på nätet. Våra populäraste sängar är 120 cm och 140 cm breda, men du kan välja en ställbar säng med bredd från 80 cm till 180 cm.

Våra sängar är av mycket hög kvalitet, men beroende på vilken slags säng du väljer så kan fjädersystemet till madrassen vara annorlunda mellan våra ställbara sängar. Pocketsystemen består av fjäderfyllda fickor indelade i ett antal zoner - ju fler zoner dessa har, desto effektivare anpassar sig madrassen efter din kropp och ger på så vis större avlastning. Välj bland alla våra märken, modeller och färger – du hittar garanterat din drömsäng bland våra ställbara sängar som hjälper dig att sova gott, natt efter natt, under en lång tid framöver.

Om du har några frågor om våra ställbara sängar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss på Markvardsgatan 9 som ligger centralt i Stockholm. Här hjälper våra sängexperter dig med val av rätt säng. Välkommen!