icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Höstpriser på sängar

 

Sängar

Sov gott med en säng från Sleepo.

Hos oss hittar du ett stort utbud av prisvärda sängar av hög kvalitet. På Sleepo handlar du tryggt och säkert och alltid med fri hemleverans. Välj mellan kontinentalsäng, ställbar säng, ramsäng eller tryckavlastande säng. Hos oss hittar du allt du behöver för att skapa det perfekta sovrummet just för dig.

Sängar - Alla våra kontinentalsängar 

Kontinentalsängar

Sängar - Alla våra ställbara sängar 

Ställbara Sängar

Sängar - Alla våra ramsängar 

Ramsängar

Sängar - Alla våra barnsängar 

Barnsängar

Sängar - Alla våra våningssängar 

Våningssängar

Madrasser - Alla våra madrasser 

Madrasser

Alla våra sänggavlar 

Sänggavlar

 
Alla sängar

  
 
Sleepos sängguide

Vilken säng passar dig?

Det kan vara lite av en djungel att välja säng. I vår sängguide tar vi dig igenom de sängmodeller som finns, hur modellerna skiljer sig åt samt förklarar de termer som används kring material och fjädersystem.

Läs vår sängguide här

 

90 dagars sovgaranti

Vi ger dig 90 dagars sovgaranti på utvalda sängmodeller. Beställ hem din nya säng i lugn och ro med vetskapen om att du kan byta fasthet om du behöver det.

Läs mer om vår sovgaranti

 

 

Testa säng i vårt showroom

I vårt showroom träffar du våra kunniga och supertrevliga sängspecialister som hjälper dig hitta rätt säng för dig.

Hitta vårt showroom

 

 

Fri frakt på allt
På sängar och andra större möbler ges tillfälle att välja till inbärning och bortforsling av din gamla möbel.

Leveransinfo

 

 

Kontakta oss
Vår duktiga kundtjänst besvarar gärna dina frågor.

08-20 87 70
Mån-fre 9-17

info@sleepo.se
 Vi besvarar mail inom 24 timmar

 

 

Delbetalning
Genom Klarna ger vi möjlighet att delbetala din beställning i upp till 36 månader.

Betalningsvillkor

 

 

Köp en prisvärd säng med bra kvalitet hos Sleepo

Du som längtar efter att sova riktigt gott har kommit helt rätt! Hos oss på Sleepo finns det sköna sängar som täcker alla dina behov när det gäller en god natts sömn. I vårt sortiment har vi hundratals sängar där du också har möjlighet att fynda till utvalda kampanjpriser. Vi erbjuder ett brett urval gällande mängder av olika modeller. Vi har allt från enkel- till dubbelsängar inklusive ställbara sängar och de med praktisk förvaring. Ställbara sängar är dessutom ett perfekt alternativ till en reglerbar fåtölj som ger dig det extra stöd du behöver. Här kan du välja och vraka bland lyxiga kontinentalsängar och kompletta sängpaket.

Sängar i flera varianter och storlekar

Hos oss hittar du sängar i flera olika storlekar – vi har allt från enkelsängar till stora dubbelsängar i flera storlekar. Vi säljer även sängar för barn, t.ex. spjälsängar, juniorsängar och andra barnsängar att välja mellan. Har du ofta besök av släkt och vänner i ditt hem har vi specialgjorda gästsängar att erbjuda till förmånliga priser. Eller varför inte satsa på en våningssäng till ditt sommarhus eller gästrum? När du vill spara plats och utrymme i ditt hem kan en loftsäng vara att föredra. Då kommer sängen upp högre mot taket och du sparar värdefull golvyta nedanför sängen som kan nyttjas och exempelvis inredas till kontors- eller avslappningsutrymme. Allt detta finns att köpa online hos oss på Sleepo!

Sängtillbehör och sköna bäddmadrasser

Har du en väl fungerande säng och sängmadrass hemma men en bäddmadrass som sjunger på den sista versen? Då kan vi hjälpa dig, för vi erbjuder även sköna bäddmadrasser från flera märken i olika prisklasser. För att bäddmadrassen ska passa dina behov och förutsättningar finns det ett stort utbud av diverse fyllningar i madrasserna. Du kan exempelvis välja fyllning av latex eller en tryckavlastande sådan. En skön bäddmadrass i sängen förbättrar din sömn avsevärt. Vi har ett stort sängsortiment att erbjuda och är bland annat återförsäljare för sängmärkena Mille Notti, Tempur, Stjärnbädden, Kinnabädden, Inbed Sweden, Elegance, Fridnäs Beds och Curem. När du väljer att köpa säng online hos oss finns det många möjligheter att sätta din egen prägel på sovrummet. Du kan exempelvis köpa en bekväm säng med förvaring som hjälper dig skapa ordning och komfort i ditt sovrum. Beroende på smak kan du också välja en modell med eller utan sänggavel. Vi har dessutom en mängd olika färger att välja mellan. Självklart kan du också köpa sköna täcken och kuddar hos oss samt sängkläder som passar just din personliga stil. Hos oss finns det något för alla plånböcker och preferenser. Välkommen och handla din nya säng online hos oss redan idag!

Besök vårt Showroom eller kontakta kundtjänst

Om du har några frågor om våra sängar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss på Markvardsgatan 9 som ligger centralt i Stockholm. Här hjälper våra sängexperter dig med val av rätt säng, varmt välkommen!