icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp

På Sleepo hittar du allt du behöver för att skapa det perfekta sovrummet just för dig.

Sängar

Sängar Sängar

Sov gott med en säng från Sleepo

Hos oss hittar du ett stort utbud av prisvärda sängar av hög kvalitet. På Sleepo handlar du tryggt och säkert och alltid med fri hemleverans. Välj mellan kontinentalsäng, ställbar säng, ramsäng eller tryckavlastande säng. Hos oss hittar du allt du behöver för att skapa det perfekta sovrummet just för dig.

Visa alla sängar

Prova din säng hemma i 90 dagar

När du köper en säng hos Sleepo kan du prova den hemma i upp till 90 dagar! 

Om du mot förmodan inte är nöjd och vill byta komfort på sängen kan du enkelt byta fasthet från endast 500kr.

Vi tycker att det ska vara enkelt, tryggt och bekvämt att köpa säng hos oss. Om din nya säng känns för mjuk eller för hård ger vi dig möjligheten att byta komfort på sängen. Ofta behöver man tid för att vänja sig vid en ny säng och vi vill därför att du provar sängen i minst 30 dagar. Efter 30 dagar och upp till 90 dagars användande har du möjlighet att byta komfort på sängen, antingen till en fastare eller mjukare komfort.

Byte av fasthet kan nyttjas 30 dagar efter mottagandet av sängen och inom 90 dagar, sedan upphör garantin.

Om du väljer att byta fasthet på sängen, ta kontakt med vår Kundtjänst så hjälper de dig att beställa en ny madrasskärna i fast eller medium fasthet från endast 500kr.


Läs mer om 90-dagars sovgaranti

Kontinentalsängar

Kontinentalsängar

Kontinentalsängen är en säng gjord för att ge dig och din kropp optimal sovkomfort tack vare den fantastiska följsamheten som blir på sängen. Det gör man genom att bygga upp sängen med flera lager av resårmadrasser. Det ökade fjäderdjupet gör att trycket mot kroppen minskar.

Det som skiljer kontinentalsängen från en ramsäng eller ställbar säng är att kontinentalsängen har ett extra lager pocketfjädrar, den bästa sortens fjädersystem. Att vila på lager av pocketfjädrar-resårer är att ge sig själv de bästa tänkbara förutsättningarna för god nattsömn. Kontinentalsäng är för dig som vill uppnå känslan av att sova i en riktig hotellsäng med många lager av tjocka, fluffiga material för att du ska känna dig riktigt ombäddad när du sover.

Sovgaranti i 90 dagar - för utvalda modeller

Visa kontinentalsängar »

 

Ställbara sängar

Ställbara sängar

Vi tillbringar mycket tid till sängs. Förutom att sova i sängen brukar många också ligga och läsa eller se på film i den sköna möbeln. Att lägga en extra slant på en riktigt skön säng är en investering som lönar sig genom att man sover bättre och på så vis vaknar helt utvilad, redo att ta sig an en ny dag.

Visa ställbara sängar »

 

Ramsängar

Ramsängar

Sleepo har ett stort utbud av ramsängar av god kvalitet, vare sig du söker en dubbel- eller enkelsäng. Med sängbredder från 75 cm till våra största dubbelsängar på 180 cm, kan du utan problem hitta den perfekta sängen till ett gästrum, ditt barns första säng eller en dubbelsäng som ger komfort för alla som sover i den. Vårt stora utbud ger dig chans att hitta just den stil som du vill ha i ditt sovrum utan att tumma på sömnkvaliteten. En elegant, tidlös design med en madrass som har fokus på komfort och stöd kan lyfta hela ditt sovrum. Vakna utvilad varje dag.

Visa ramsängar »

 

Sängguide Sleepo

Vilken säng passar dig?

Det kan vara lite av en djungel att välja säng. I vår sängguide tar vi dig igenom de sängmodeller som finns, hur modellerna skiljer sig åt samt förklarar de termer som används kring material och fjädersystem.

Till sängguiden »

90-dagars sovgaranti

90-dagars sovgaranti

Vi ger dig 90 dagars sovgaranti på utvalda sängmodeller. Beställ hem din nya säng i lugn och ro med vetskapen om att du kan byta fasthet om du behöver det.

Läs om sovgarantin »

Testa säng i Sleepos showroom

Testa säng i vårt showroom

I vårt showroom träffar du kunniga och trevliga sängspecialister som hjälper dig hitta rätt säng för dig.

Hitta till oss »

Kundtjänst Sleepo

Kontakta oss

Vår duktiga kundtjänst besvarar gärna dina frågor.

08-20 87 70
Mån-fre 10-18 (Lunchstängt 12-13)

info@sleepo.se
Vi besvarar mail inom 24 timmar

Alltid när du handlar på Sleepo

Fri frakt över 499 kr

Sleepo erbjuder alltid fri frakt över 499 kr & fri retur på alla produkter i hela Sverige.

Fri retur

Du alltid kan byta eller returnera dina produkter inom 14 dagar efter uthämtad leverans.

Öppet köp

Du har alltid öppet köp i 14 dagar från och med att du mottagit din leverans.

Finansiering

Dela upp din betalning 3-24 månader. Fakturabetalning: Handla nu - betala efter leverans.

Hitta din drömsäng hos Sleepo

Här på Sleepo finns ett brett och noga utvalt sortiment av sängar med fokus på kvalitet och komfort till rätt pris. Vi har lång erfarenhet av att sälja sängar och vi vet vad som krävs för att du ska få en god natts sömn.

Vi arbetar både med små, lokala leverantörer och några av världens största sängtillverkare. Storleken har ingen betydelse, det viktiga är att kvaliteten på produkten och att du blir nöjd. Vi vill att du ska känna dig trygg med ditt köp och därför erbjuder vi öppet köp och fri retur. Vi är som svensk återförsäljare certifierade av Svensk e-handel.

Allt det här gör oss säkra på att du ska hitta din drömsäng på Sleepo.

Klarna - Finansiering, delbetalning, fakturabetalning.

Finansiering Mer om finansiering »

Sleepo använder sig av KLARNA och DIBS för fakturabetalning, delbetalning,
kortbetalning och direktbetalning.

Delbetalning:

Dela upp din betalning på 3-24 månader.

Delbet. Årsränta Uppl.avg. Avi.avg.
3 mån 0 95 kr 29 kr
6 mån 0 192 kr 29 kr
12 mån 0 295 kr 29 kr
24 mån 9,95% 295 kr 29 kr
36 mån 9,95% 295 kr 29 kr

Fakturabetalning:

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

  • Få alltid varan innan du betalar
  • Betalningstid - alltid 14 dagar
  • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
  • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans - och hemförsäljningslagen
  • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
  • Möjlighet till delbetalning

Hemleverans Mer om hemleverans »

Din beställning kommer levereras till din port/tomtgräns. Vi samarbetar med Bring Express och DHL för hemleveranser.

Inbärning
innebär att speditören bär in din beställning in i ditt hem på den plats du önskar.

Bortforsling
innebär att transportfirman i samband med leveransen av din beställning tar med sig en likvärdig produkt som lämnas för miljöåtervinning.

Köp en prisvärd säng med bra kvalitet hos Sleepo

Du som längtar efter att sova riktigt gott har kommit helt rätt! Hos oss på Sleepo finns det sköna sängar som täcker alla dina behov när det gäller en god natts sömn. I vårt sortiment har vi hundratals sängar där du också har möjlighet att fynda till utvalda kampanjpriser. Vi erbjuder ett brett urval gällande mängder av olika modeller. Vi har allt från enkel- till dubbelsängar inklusive ställbara sängar och de med praktisk förvaring. Ställbara sängar är dessutom ett perfekt alternativ till en reglerbar fåtölj som ger dig det extra stöd du behöver. Här kan du välja och vraka bland lyxiga kontinentalsängar och kompletta sängpaket.

Sängar i flera varianter och storlekar

Hos oss hittar du sängar i flera olika storlekar – vi har allt från enkelsängar till stora dubbelsängar i flera storlekar. Vi säljer även sängar för barn, t.ex. spjälsängar, juniorsängar och andra barnsängar att välja mellan. Har du ofta besök av släkt och vänner i ditt hem har vi specialgjorda gästsängar att erbjuda till förmånliga priser. Eller varför inte satsa på en våningssäng till ditt sommarhus eller gästrum? När du vill spara plats och utrymme i ditt hem kan en loftsäng vara att föredra. Då kommer sängen upp högre mot taket och du sparar värdefull golvyta nedanför sängen som kan nyttjas och exempelvis inredas till kontors- eller avslappningsutrymme. Allt detta finns att köpa online hos oss på Sleepo!

Sängtillbehör och sköna bäddmadrasser

Har du en väl fungerande säng och sängmadrass hemma men en bäddmadrass som sjunger på den sista versen? Då kan vi hjälpa dig, för vi erbjuder även sköna bäddmadrasser från flera märken i olika prisklasser. För att bäddmadrassen ska passa dina behov och förutsättningar finns det ett stort utbud av diverse fyllningar i madrasserna. Du kan exempelvis välja fyllning av latex eller en tryckavlastande sådan. En skön bäddmadrass i sängen förbättrar din sömn avsevärt. Vi har ett stort sängsortiment att erbjuda och är bland annat återförsäljare för sängmärkena Mille Notti, Tempur, Stjärnbädden, Kinnabädden, Inbed Sweden, Elegance, Fridnäs Beds och Curem. När du väljer att köpa säng online hos oss finns det många möjligheter att sätta din egen prägel på sovrummet. Du kan exempelvis köpa en bekväm säng med förvaring som hjälper dig skapa ordning och komfort i ditt sovrum. Beroende på smak kan du också välja en modell med eller utan sänggavel. Vi har dessutom en mängd olika färger att välja mellan. Självklart kan du också köpa sköna täcken och kuddar hos oss samt sängkläder som passar just din personliga stil. Hos oss finns det något för alla plånböcker och preferenser. Välkommen och handla din nya säng online hos oss redan idag!

Besök vårt Showroom eller kontakta kundtjänst

Om du har några frågor om våra sängar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss på Markvardsgatan 9 som ligger centralt i Stockholm. Här hjälper våra sängexperter dig med val av rätt säng, varmt välkommen!