Fatboy Edison the Grand Lampa 90cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Fatboy

Fatboy Edison the Grand Lampa 90cm


4 839 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 2-7 vardagar

Fatboy Edison the Grand är en nytänkande lampa som fungerar lika väl inomhus som utomhus. Lampan har tre olika ljuslägen för att kunna skapa den perfekta stämningen, både inomhus och utomhus. Med en snygg LED-teknik lyser hela lampan från botten till toppen. Ljusstyrkan justeras enkelt med Fatboy's App.

Edison the Grand är tillverkad i det robusta materialet polypropen och är väldigt lättskött. Det räcker med att torka av den med en fuktig trasa vid smuts. Hela lampan är fukt-och smutsavvisande vilket gör att den tål utemiljöer.


Kontrollera din Edison the Grand med Fatboy's App: Fatboy Light Control. Med appen kan du justera lampans sken medan du tar det lugnt i soffan - så att du slipper resa dig upp! Du bestämmer även om du vill ha ett kallt eller varmt sken samt kan du dimma skenet. Appen har även en timer funktion som låter dig själv ställa in när du vill att Edison ska lysa. Ta kontroll över Edison the Grand med Fatboy's smarta App!

 

Edison the Grand klarar temperaturer upp till +40C och ner till -10C.

 

- Sladdlängd: 8 m

 

- Ljuskälla: Ingår

 

- Material: Polypropen

 

- Vikt: 13 kg

 

- LED Kelvin: 2700


Varumärke Fatboy
Färg Vit
Storlek (HxØ): 90x60 cm
Fatboy

Fatboy

Se till enkelheten och de vackra formerna och addera sedan de glada färgerna samt naturalistiska mönster och du har en Fatboy. Fatboy tillverkar produkter för alla familjens medlemmar – från barn till vuxna och naturligtvis husdjur. Sittsäcken Fatboy the original från 2002 är så populär i många hem att det har blivit en modern klassiker.

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.