Zebra Collection Soffbord Svart har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp t.o.m 10 jan
Zebra Collection

Zebra Collection Soffbord Svart


4 999 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp t.o.m 10/1

Leveranstid: 4-9 vardagar
Finns även som:

Silva soffbord med smart förvaring!

Soffbord finns i många olika utföranden och kombinationer, runda, ovala eller kanske önskar du ett fyrkantigt bord. Ett soffbord ger dig en bra förvaringsplats och avlastningsyta utan att den tar för mycket plats i vardagsrummet. Vissa har praktiska hyllor och gömd förvaring där du kan stuva undan vardagsrummets väsentligheter; fjärrkontrollen, tidningar, glasögonen etc.

Hos Zebra Collection hittar soffbord i olika färger, former och material för att du ska kunna hitta ett som passar i ditt hem och ditt vardagsrum, samt din personliga inredning. Alla bord har en stilren och enkel design vilket gör det till ett modernt vardagsrumsbord genom all tid. Soffborden är tillverkade utav gediget material och finns i ek, vit och så klart svart. Skandinavisk design för dig.

 

Material: Svartbetsad bok

Mått (BxLxH): 70x130x42cm

Montering: Levereras fördigmonterad.

Soffbordet finns i Massiv EK, Svarbetsad Bok & Vitmålad MDF 

Varumärke Zebra Collection
Färg Svart
Zebra Collection

Zebra Collection

Zebra Collection fokuserar på möbler mot sovrummet och i deras sortiment kan du bland annat hitta sängbord, gavlar och byråer. Svensk design med fokus på trämöbler som enkelt ska kunna placeras i alla hem.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.