icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Zebra Collection Silva sängbord Vit höger har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Zebra Collection

Zebra Collection Silva sängbord Vit höger


2 995 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Silva sängbord tillhör en del av Zeba Collections exklusivare sovrumsinredningssortiment. Silva sängbordet tilltalar många då den blandar naturmaterial som trä och metall på ett ypperligt och stilrent sätt. Tidningsställ och avlastningsyta är åt höger.

 

Dom tre lådor i ger dig goda förvaringsmöjligheter och en utmärkt avlastningsyta för alla dina nattliga väsentligheter. Lådorna rymmer det du önskar ha nära till hands men ändå inte framme. Sängborden är spegelvända med ett smakfullt tidningsställ som riktas från sängen, men placera absolut ditt sängbord där och hur du än önskar.

 

 

Material: Vitmålad MDF

Mått HxBxD: 65,5x46x37 cm  

Tre utdragsbara lådor

Tidningsställ

Levereras färdigmonterad

 

 

 

 

I Silva serien finns det en sänggavel, en byrå, ett sängbord och även en sängram i två olika utföranden. En sängram med hög fotände och en sängram med låg fotände. Sänggaveln, byrån och sängbordet finns som tillbehör i samma träslag och design som sängbordet – ek, vit, svart och valnöt. Använd möblerna från samma kollektion för att ge ditt sovrum en komplett look, eller använd de olika möblerna som en helt fristående möbel med samma funktion.

Varumärke Zebra Collection
Färg Vit
Zebra Collection

Zebra Collection

Zebra Collection fokuserar på möbler mot sovrummet och i deras sortiment kan du bland annat hitta sängbord, gavlar och byråer. Svensk design med fokus på trämöbler som enkelt ska kunna placeras i alla hem.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.