• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Zebra Collection Silva sängbord Svart höger

Leveranstid: 2-7 vardagar
3 290 kr
Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Silva sängbord tillhör en del av Zeba Collections exklusivare sovrumsinredningssortiment. Silva sängbordet tilltalar många då den blandar naturmaterial som trä och metall på ett ypperligt och stilrent sätt. Tidningsställ och avlastningsyta är åt höger.

 

Dom tre lådor i ger dig goda förvaringsmöjligheter och en utmärkt avlastningsyta för alla dina nattliga väsentligheter. Lådorna rymmer det du önskar ha nära till hands men ändå inte framme. Sängborden är spegelvända med ett smakfullt tidningsställ som riktas från sängen, men placera absolut ditt sängbord där och hur du än önskar.

 

 

Material: Svartbetsad bok

Mått HxBxD: 65,5x46x37 cm  

Tre utdragsbara lådor

Tidningsställ

Levereras färdigmonterad

 

 

 

 

I Silva serien finns det en sänggavel, en byrå, ett sängbord och även en sängram i två olika utföranden. En sängram med hög fotände och en sängram med låg fotände. Sänggaveln, byrån och sängbordet finns som tillbehör i samma träslag och design som sängbordet – ek, vit, svart och valnöt. Använd möblerna från samma kollektion för att ge ditt sovrum en komplett look, eller använd de olika möblerna som en helt fristående möbel med samma funktion.

Specifikationer

Leveranstid 2-7 vardagar
Varumärke Zebra Collection
Färg Svart
Material
Stoppning
Material
Storlek

Leverans

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating