icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Zebra Collection Quilt Bäddmadrasskydd, Vit - 120x200 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Zebra Collection

Zebra Collection Quilt Bäddmadrasskydd, Vit - 120x200


419 kr

Rek pris: 599 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Zebra Collections madrasskydd Quilt är tillverkat utav 100 % bomull med ett bomullsvaddinlägg samt resårband i hörnen. Resårbanden hjälper dig dessutom att hålla ditt madrasskydd på plats i sängen för en bättre komfort. Även om den inte syns, så är ett madrasskydd en viktig komponent i ditt sovrum. Ett madrasskydd skyddar inte bara din säng mot nedsmutsning, men håller även din madrass fräschare längre. Det är också en effektiv och prisvärd lösning för att skydda din säng mot slitage. 

Storlek 120 x 200 cm
Material Bomull
Varumärke Zebra Collection
Färg Vit
Material 100% bomull
Tvättråd Maskintvätt 60 grader.
Zebra Collection

Zebra Collection

Zebra Collection fokuserar på möbler mot sovrummet och i deras sortiment kan du bland annat hitta sängbord, gavlar och byråer. Svensk design med fokus på trämöbler som enkelt ska kunna placeras i alla hem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.