icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Zebra Collection Kvarnby Gavel 90cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Zebra Collection

Zebra Collection Kvarnby Gavel 90cm


2 295 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Det har blivit omåttligt populärt att använda gamla dörrar som sänggavlar, och där hittade Zebra inspiration till Kvarnby sänggavel. Sänggavelen är en modern tvist på en dörr och kommer i den alltid moderna och stilfulla färgen vit. Kvarnby sänggavel är full av personlighet och passar både i huset på landet eller i lägenheten i city.

 

Produkten levereras färdigmonterad

Material: Vitmålad MDF

Mått (HxBxD): 132.5x90x4 cm

 

Sänggaveln är utformad så att den kan stå direkt på golvet.

 

OBS: Notera att bilden visar en gavel i storlek 180cm. Storlek 90cm har endast en spegel och inte två stycken som produktbilden visar.
Breddmåttet är anpassat till sängbredden och det faktiska yttermåttet kan skilja sig.
Det finns ett tryckfel i bruksanvisningen som säger att vagnsbultar/beslag medföljer vid köp av sänggaveln, detta stämmer inte.

Storlek 90 cm
Varumärke Zebra Collection
Material MDF (Medium Density Fibreboard)
Färg Vit
Zebra Collection

Zebra Collection

Zebra Collection fokuserar på möbler mot sovrummet och i deras sortiment kan du bland annat hitta sängbord, gavlar och byråer. Svensk design med fokus på trämöbler som enkelt ska kunna placeras i alla hem.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.