icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Zebra Collection Kvarnby Gavel 120cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Zebra Collection

Zebra Collection Kvarnby Gavel 120cm


2 995 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 7-14 vardagar

Det har blivit omåttligt populärt att använda gamla dörrar som sänggavlar, och där hittade Zebra inspiration till Kvarnby sänggavel. Sänggavelen är en modern tvist på en dörr och kommer i den alltid moderna och stilfulla färgen vit. Kvarnby sänggavel är full av personlighet och passar både i huset på landet eller i lägenheten i city.

 

Produkten levereras färdigmonterad

Material: Vitmålad MDF

Mått (HxBxD): 132.5x120x4 cm

 

OBS: Notera att bilden visar en gavel i storlek 180. Storlek 120 har en spegel och inte två stycken som produktbilden visar.

Breddmåttet är anpassat till sängbredden och det faktiska yttermåttet kan skilja sig.
Denna produkt finns även som sängram.

Storlek 120 cm
Varumärke Zebra Collection
Material MDF (Medium Density Fibreboard)
Färg Vit

Zebra Collection

Zebra Collection fokuserar på möbler mot sovrummet och i deras sortiment kan du bland annat hitta sängbord, gavlar och byråer. Svensk design med fokus på trämöbler som enkelt ska kunna placeras i alla hem.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.