icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Zebra Collection Dunkudde Mini 50x60 cm, Låg har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp
Zebra Collection

Zebra Collection Dunkudde Mini 50x60 cm, Låg


715 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Dun är ett material med mycket goda andningsegenskaper. Det är naturligt, nedbrytbart och miljövänligt. Dunet har också en unik förmåga att skapa mycket stillastående luft och är därför det material som ger den högsta isoleringen per fyllnadsvikt. Våra duntäcken är sydda i rutor och håller därför fyllningen på plats.

Yttertyget är av 100% bomullscambric och är duntätt. Bra ur allergisynpunkt, då kvalster har svårare att tränga igenom. Produkterna är märkta med IDFL och har genomgått ett omfattande kvalitetstest hos International Down and Feather Laboratorium i Schweiz. Där testas bärighet, dun innehåll, typ av dun och renhet. De är även testade för hälsofarliga ämnen enligt Oeko-Tex standard 100.

Fyllning: 60% europeiskt anddun och 40% andfjäder

Vikt: 450g

Höjd: Låg

Varumärke Zebra Collection
Storlek 50 x 60 cm
Tvättråd Produkten ska tvättas i 60 grader och centrifugeras. Torktumla på låg värme tills den är helt torr. Undvik sköljmedel och använd enzymfritt tvättmedel. Produkten kan ej kemtvättas och blekmedel ska inte användas.
Färg Vit

Zebra Collection

Zebra Collection fokuserar på möbler mot sovrummet och i deras sortiment kan du bland annat hitta sängbord, gavlar och byråer. Svensk design med fokus på trämöbler som enkelt ska kunna placeras i alla hem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.